Productie-detail

Paper Toss

Paper Toss

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
95 waarderingen

Apple App Store en Apple App Store
Gratis (Let op, wel in-app aankopen!). Ja. Backflip Studios. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

Met gratis app “Paper Toss” wordt een kantoorgrapje werkelijkheid, je verveelt je en je gaat een propje papier in de prullenbak gooien. Het gooien wordt moeilijk gemaakt door een ventilator die blaast waardoor je propje ineens de andere kant op kan vliegen. Je moet dus goed kunnen inschatten hoe hard en waar je moet richten. Op de achtergrond hoor je kantoorgeluiden (collega’s die praten, kopieerapparaten etc.). Grappig element aan het spel is dat als je echt heel erg naast schiet, je collega’s je aanspreken met bijvoorbeeld “Hey watch out!”.

Er zijn verschillende moeilijkheidsniveaus van gemakkelijk, hierbij staat de prullenbak dichtbij, tot heel moeilijk, hierbij staat de prullenbak erg ver. De ventilator geeft aan hoe hard hij blaast, waardoor je je tactiek moet aanpassen. Het doel is het behalen van een highscore, zo vaak mogelijk achter elkaar raak gooien. Gooi je raak, dan hoor je applaus. Het is een kwestie van uitproberen hoe je precies moet gooien. Er zijn verschillende omgevingen, de kantoorruimtes, maar ook een vliegveld, een kelder en een toilet. Omdat het een gratis app is, bevat het reclame.

Leeftijdsadvies

Omdat "Paper Toss" het een strategisch spel is en je goed moet kunnen inschatten hoe hard en waar je moet schieten is het spel geschikt vanaf ongeveer 7 jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd snappen de regels in een spel en kunnen op meerdere elementen tegelijk letten. Omdat het spel lang kan duren als je het goed doet, is het ook om deze reden vanaf deze leeftijd geschikt omdat kinderen vanaf deze leeftijd hier beter mee kunnen omgaan. Omdat de moeilijkheidsgraad hoog ligt, is het spel ook voor oudere kinderen en volwassenen geschikt.

Bijzonderheden

  • Er is een HD versie beschikbaar voor de iPad.
  • Omdat het een gratis game is bevat deze reclame, door de app te kopen verwijder je de reclame.

Jullie mening

Meer van Backflip Studios

App 7+ JR

Paper Toss Boss

Paper Toss Boss

Paper Toss Boss

Meer weten...

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Ricky Sprocket

Ricky Sprocket

Ricky Sprocket

Meer weten...

App 7+ JR

Where's My Water

Where's My Water

Where's My Water

Meer weten...

App 7+ JR

Max and the Magic Marker

Max and the Magic Marker

Max and the Magic Marker

Meer weten...