Productie-detail

Paper Toss Boss

Paper Toss Boss

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
8 waarderingen

Apple App Store
Gratis (Let op, wel in-app aankopen!). Ja. Backflip Studios. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Met gratis app “Paper Toss 2.0” wordt een kantoorgrapje werkelijkheid, je verveelt je en je gaat een propje papier in de prullenbak gooien. Het gooien wordt moeilijk gemaakt door een ventilator die blaast waardoor je propje ineens de andere kant op kan vliegen. Je moet dus goed kunnen inschatten hoe hard en waar je moet richten. Op de achtergrond hoor je kantoorgeluiden (collega’s die praten, kopieerapparaten etc.). Grappig element aan het spel is dat als je echt heel erg naast schiet, je collega’s je aanspreken met bijvoorbeeld “Hey watch out!”. In deze nieuwe versie zie je je collega's zitten en is er een level waarbij een stagiair met de prullenmand loopt.

Er zijn verschillende moeilijkheidsniveaus van gemakkelijk, hierbij staat de prullenbak dichtbij, tot heel moeilijk, hierbij staat de prullenbak erg ver. De ventilator geeft aan hoe hard hij blaast, waardoor je je tactiek moet aanpassen. Het doel is het behalen van een highscore, zo vaak mogelijk achter elkaar raak gooien. Gooi je raak, dan hoor je applaus. Het is een kwestie van uitproberen hoe je precies moet gooien. Er zijn verschillende omgevingen, de kantoorruimtes, maar ook een vliegveld, een kelder en een toilet. Omdat het een gratis app is, bevat het reclame. In deze app telkens als je van spel wisselt in het hoofdscherm.

Leeftijdsadvies

Omdat "Paper Toss 2.0" een strategisch spel is en je goed moet kunnen inschatten hoe hard en waar je moet schieten is het spel geschikt vanaf ongeveer 7 jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd snappen de regels in een spel en kunnen op meerdere elementen tegelijk letten. Omdat het spel lang kan duren als je het goed doet, is het ook om deze reden vanaf deze leeftijd geschikt omdat kinderen vanaf deze leeftijd hier beter mee kunnen omgaan. Omdat de moeilijkheidsgraad hoog ligt, is het spel ook voor oudere kinderen en volwassenen geschikt.

Bijzonderheden

Omdat het een gratis game is bevat deze reclame, door de app te kopen verwijder je de reclame.

Jullie mening

Meer van Backflip Studios

App 7+ JR

Paper Toss

Paper Toss

Paper Toss

Meer weten...

Ook leuk

Boek 7+ JR

Danseressen van de Wereld

Danseressen van de Wereld

Danseressen van de Wereld

Meer weten...

Game 7+ JR

Rio

Rio

Boek 7+ JR

Simsalaslim

Simsalaslim

Simsalaslim

Meer weten...