Productie-detail

Paint Sparkles Draw

Paint Sparkles Draw

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Kleur met je vingers kleurplaten in of maak je eigen tekeningen. Leer tegelijkertijd de namen van de kleuren in het Engels.

Apple App Store
Gratis (Let op, wel in-app aankopen!). Ja. Kids Games Club. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Door met je vingers het scherm aan te raken kun je heel eenvoudig tekenen in Paint Sparkles Draw. In de app zijn diverse kleurplaten opgenomen, verdeeld over zeven categorieën, die allen ingekleurd kunnen worden. Ook kun je kiezen voor een leeg veld waarin je je eigen tekeningen maakt. Onderin het scherm staan 10 basiskleuren aangegeven. Wanneer je met je vinger een kleur aanraakt, wordt deze kleur hardop in het Engels uitgesproken. Hierdoor leer je in deze app ook op een speelse manier kleuren bij de Engelse naam te kennen.

Kleuren kan aan de hand van potloden die allemaal een andere kleur rood bevatten. Ook kun je kleuren met één van de drie kwasten die allen een andere dikte hebben. Om hele oppervlakten in één keer een bepaalde kleur te geven kan je het verfblik gebruiken. Je kan tussentijds foto's maken waardoor de gemaakte afbeelding wordt bewaard. De gekleurde glinsteringen die over het scherm glinsteren wanneer je aan het kleuren bent, maakt de app nog aantrekkelijker. Deze effecten gaan gepaard met grappige en leuke geluidseffecten.

Leeftijdsadvies

Deze app kan gespeeld worden door kinderen vanaf 4 jaar oud. Er worden voor deze app geen moeilijke handelingen gevraagd en je hoeft er niet voor te kunnen lezen. De app valt te vergelijken met vingerverven, waarbij het niet uitmaakt hoe goed, of in dit geval, hoe mooi je het doet. Kinderen die wat ouder zijn, zullen wel minder moeite hebben met het binnen de lijntjes kleuren van de kleurplaten, het zijn redelijk gedetailleerde platen. Je kan zo kort of zo lang kleuren als je maar wil.

Bijzonderheden

  • De app is te spelen op iPhone, iPad en iPod en is gratis te downloaden.
  • De app bevat geen reclame.
  • Wanneer de gratis kleurplaten gaan vervelen, is het mogelijk om er kleurplaten bij te kopen. Deze zijn € 0,79 per stuk of je kan een pakketje met kleurplaten (11 stuks) voor €2,99 kopen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 4+ JR

Maja de Bij

Maja de Bij

Maja de Bij

Meer weten...

Boek 4+ JR

Jan Politieman

Jan Politieman

Jan Politieman

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

AAP POOT PIES

AAP POOT PIES

AAP POOT PIES

Meer weten...