Productie-detail

Olaf's Adventures

Olaf's Adventures

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Speel spelletjes met Olaf uit Frozen!

Apple App Store
Gratis, maar volledige versie ?4,99. Disney . iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod
  • Slepen/tikken 
  • Vaardigheidsspelletjes, behendigheid
  • Sneeuwsterren verzamelen 
  • 4 levels met in-app aankopen

Beschrijving inhoud

In 'Olaf’s Adventures' kun je samen met Olaf uit de film Frozen verschillende spelletjes spelen. Een aantal van deze spelletjes is gratis beschikbaar, maar als je meer spelletjes wilt doen dien je deze aan te schaffen via een in-app aankoop.

De beschikbare spelletjes zijn het verzamelen van verborgen sneeuwsterren (deze verschijnen willekeurig in het spel, er zijn in totaal tien sneeuwsterren te vinden), het vluchten voor lawines die Marshmallow gooit, het maken van muziek met ijspegels en het doen van een sneeuwballen gevecht met Olaf en Sven. Ook bevat de app een aantal visuele effecten. Je kunt een kasteel laten bewegen, Olaf door een verrekijker naar je laten kijken, Olaf van een glijbaan laten gaan, Olaf laten ondersneeuwen en Olaf met een ijspegel steken. Bij het spelen van de spelletjes vertelt Olaf wat je moet doen en maakt grapjes tussendoor. Hierdoor heb je echt het gevoel dat je samen met Olaf aan het spelen bent. Krijg je er geen genoeg van? Door middel van in-app aankopen kun je ook de levels 'lente', 'zomer' en 'schaatsen' aanschaffen, die elk meerdere nieuwe spelletjes en animaties bevatten. 'Olaf’s Adventures' is gratis te downloaden. Een extra spel kan voor € 1,99 euro worden gekocht, de complete app kost € 4,99 euro.

Leeftijdsadvies

De app is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Zij zullen in staat zijn de spelletjes te spelen door te slepen en te tikken en begrijpen wat er van ze verwacht wordt.

Mening recensent

Frozen is momenteel een ware hit en erg populair bij kinderen. Zij zullen dan ook graag met Olaf willen spelen via een app. Helaas biedt de app zonder de in-app aankopen slechts enkele mogelijkheden. Leuk aan 'Olaf’s Adventures' is dat er door de makers veel tijd en zorg is besteed aan de teksten van Olaf. Je herkent het bekende, grappige personage uit de film. De echte Frozen-fans zullen zich daarom zeker vermaken met de app, met of zonder aankopen.

 


ShelleyDeze recensie is geschreven door Shelley van Dijk. Shelley is werkzaam als online marketeer, maar haar passie voor jeugdmedia is ontstaan tijdens haar studies. Ze schrijft het liefst over (jeugd)literatuur. Daarnaast blogt ze over films, series en televisieprogramma's. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Jop gaat slapen

Jop gaat slapen

Jop gaat slapen

Meer weten...

App 3+ JR

Kinderliedjes #1

Kinderliedjes #1

Kinderliedjes #1

Meer weten...

Boek 3+ JR

De Spiekpietjes

De Spiekpietjes

De Spiekpietjes

Meer weten...