Productie-detail

Noa's sterren

Noa's sterren

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Ga samen met Noa op pad en breng tijdens het verhaal de sterren terug naar de juiste plek.

€ 3,49. Somoiso . Ipad en Iphone .

Winnaar Media Ukkie award 2014!

 

Beschrijving inhoud

Noa’s sterren is een interactief prentenboek voor de Iphone en Ipad. Aan het begin van het verhaal laat engel Ida per ongeluk een hoop sterren uit de hemel naar beneden vallen. Noa vindt de sterren en Ida vraagt haar mee te reizen in haar luchtballon om alle sterren terug te plaatsen. Als lezer moet je eerst de sterren in de lantaarn van Noa stoppen en ze later terug hangen in de hemel. Naast het verhaal luisteren, kun je ook elementen uit het verhaal knutselen, zoals de luchtballon van Noa.

Het prentenboek wordt voorgelezen. Als je iets moet doen, zoals het verslepen van de sterren, wordt uitgelegd hoe dat moet en wordt het voorgedaan. Ook staat de tekst bij elke prent geschreven. Je begint in het hoofdmenu, waar je door op de pijl te drukken het verhaal kunt starten. Daarna kun je knutselen door op de schaar te drukken en je kunt kiezen uit alle hoofdstukken binnen het verhaal. Door op de knop te tikken ga je naar dit onderwerp, tijdens het verhaal moet je de sterren slepen door je vinger op een ster te laten rusten en hem  op een andere plek van het scherm te laten vallen. Dit wordt ook verteld in de instructie en voorgedaan op het scherm. Door op de informatieknop te drukken rechtsonder in beeld, zie je wat je aan interactieve dingen kan doen.

Leeftijdsadvies

‘Noa’s sterren’ is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Zij kunnen luisteren naar het verhaal en naar de instructies luisteren om de app te spelen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zelf meelezen met de tekst die op de prenten staat. De dingen die in de tekst gebeuren zijn ook te zien in de prenten, waardoor kinderen zich in kunnen leven in het verhaal. Het verhaal is niet te lang, waardoor kinderen in staat zijn aandachtig te luisteren of uit te lezen.Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

De Gruffalo

De Gruffalo

De Gruffalo

Meer weten...

App 3+ JR

Mini-U: Dinosaurs Pairs Matching game

 Mini-U: Dinosaurs Pairs Matching game

Mini-U: Dinosaurs Pairs Matching game

Meer weten...

App 3+ JR

We hebben er een geitje bij

We hebben er een geitje bij

We hebben er een geitje bij

Meer weten...