Productie-detail

My Very First App

My Very First App

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Zoek de juiste paren bij elkaar in de specifieke Eric Carle stijl.

Apple App Store
?1,59. Daarna spellen kopen voor ?0,79. Night & Day Studios. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In deze app gaat het om het vinden van de juiste paren die bij elkaar horen. Er zijn twee sets waaruit je kun kiezen, dat zijn kleuren of waar dieren wonen. Na de keuze voor een set krijg je de keuze voor een niveau. Jonge kinderen kunnen beginnen bij makkelijk en oudere kindern voor medium of moeilijk. In de gemakkelijke versie is het smartphone- of tabletscherm verdeeld in twee kaders. Het bovenste kader geeft een kleur weer en het onderste kader een voorwerp. Door tussen de afbeeldingen in de kaders te swipen moet je als speler paren bij elkaar zoeken. Een roze kader hoort bij de roze bloem. Door op de plaatjes te tappen spreekt een vertelstem de kleur of het voorwerp uit. Ook wordt het voorwerp tekstueel weergegeven. Welke bovenste afbeelding past bij de onderste?

In de medium spelvariant wordt een set kaarten gepresenteerd aan de speler, die met de afbeelding naar beneden liggen. Aan de speler de taak om paren te vinden door de kaarten om te draaien. In deze medium spelvariant hoef je alleen maar dezelfde voorwerpen bij elkaar te zoeken zoals twee hondenhokken. In de moeilijke spelvariant moet je twee elementen zoeken die bij elkaar passen zoals een eekhoorn en een boom. Daarbij is er auditieve ondersteuning. Voor €0,79 \kun je extra delen kopen van deze app. Bijvoorbeeld nummers, vormen, dierengeluiden of eten.

Leeftijdsadvies

Deze app is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De knoppen zijn auditief ondersteund en de app is overzichtelijk en rustig. Het is nodig dat een kind plaatjes kan herkennen en kleuren herkent. Het gaat om eenvoudige afbeeldingen. Oudere kinderen kunnen deze app ook spelen en voor een moeilijker niveau kiezen.

Bijzonderheden

Deze app heeft illustraties die gemaakt zijn door Eric Carle, bekend van zijn prentenboek Rupsje Nooitgenoeg.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 2-6 JR

Airport: Winky's Avonturen

Airport: Winky's Avonturen

Airport: Winky's Avonturen

Meer weten...

App 2+ JR

My Scene

My Scene

My Scene

Meer weten...

App 2-4 JR

Brabbel

Brabbel

Brabbel

Meer weten...