Productie-detail

Mulle Mecks Auto's

Mulle Mecks Auto's

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Met deze app maak je jouw eigen auto en... rijden maar!

Apple App Store
€ 3,49. Piu Piu. iPhone, iPad, iPod touch.

Beschrijving inhoud

Met Mulle Mecks auto’s maak je jouw eigen auto. Kies jouw smaak auto en knutselen maar. Klaar? Dan kan je de weg op. Met een versnellingspook kies je voor-/achteruit of stoppen. Tijdens het rijden vliegen de vaten van je voorganger door de lucht. Die moet je aanraken om op tijd je brandstof bij te vullen. Onderweg krijg je de mogelijkheid om je auto te wassen en via een reclamebord een tekenfilmpje te kijken van andere apps met ´Mulle Meck´.

De aantrekkelijkheid zit in de kneuterige tekenstijl en roestige geluiden. Daarnaast is het bijzonder leuk om een flowerpower-achtige Porsche-bus samen te stellen en die op je eigen manier te kleuren. Verslavend wordt het als je de weg op mag en de vaten moet raken.

De app is lichtelijk commercieel, maar maakt alleen reclame voor de appmaker zelf. Als je namelijk een reclamebord langs de weg op tijd aanraakt, bekijken de bestuurder en zijn hond een tekenfilm over hemzelf waarin ze een ´avontuur´ uit een andere app beleven. Na de tekenfilm verschijnt een (beveiligde) button om naar de App-store te gaan. De app heeft geen grote educatieve waarde, maar is wel echt vermakelijk.

Leeftijdsadvies

Mulle Mecks auto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

Vrolijk

Vrolijk

Vrolijk

Meer weten...

Boek 3-6 JR

we hebben er een geitje bij

we hebben er een geitje bij

we hebben er een geitje bij

Meer weten...

Boek 3+ JR

Zoevende Zebra

Zoevende Zebra

Zoevende Zebra

Meer weten...