Productie-detail

Mr. Bear

Mr. Bear

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Help Meneer Beer om zijn vriendjes weer helemaal vrolijk te maken.

Apple App Store
Gratis. Banana Apps Kids. iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmerken

  • iPhone, iPad en iPod touch
  • Tikken en slepen
  • Natuur en dieren
  • Geen verschil in niveau
  • App bevat in app aankopen

Beschrijving en inhoud

Met deze app help je verdrietige dieren weer vrolijk te worden, door ze te helpen. Direct als je de app start zie je meneer Beer en hoor je een vrolijk muziekje. Je kunt nu op meneer Beer tikken, dan ga je naar het spel. Maar je kunt ook op het radartje tikken, je krijgt dan de melding: “volwassenen houdt ingedrukt”. Je komt dan in het instellingen scherm terecht. Je kunt hier het geluid aanpassen, naar de website gaan van Banana Apps, social media bezoeken, een email sturen naar de makers en een beoordelong toevoegen aan de App Store.

Wanneer je over meneer beer sleept kom je in de natuur terecht. Hier hoor je allerlei natuurgeluiden en zie je verdrietige dieren en mensen. Door middel van hun gezichtsuitdrukking en praatwolkje zie je waarom ze verdrietig zijn. Wanneer je een dier aantikt zie je waarom het dier verdrietig is. Zo is de bij is verdrietig omdat zijn nest op de grond ligt. Je kan de bij helpen door het nest weer op de juiste plek aan de boom te hangen. Dit doe je door middel van slepen. Zodra het gelukt is om de bij te helpen krijg je een vrolijk muziekje te horen. Als het gelukt is om het dier te helpen zie je dit ook terug in de natuur, want het dier kijkt niet meer verdrietig, maar blij! Het wolkje waarin staat waarom het dier verdrietig is, is dan ook verdwenen. In het beginscherm is geen reclame aanwezig. De app is in principe een gratis app. Als je meer dieren en mensen wilt hebben om te helpen moet je een in app aankoop doen. Je kunt de Small Package kopen voor €1,79 of de Full Package voor €3,99.

Leeftijdsadvies

Deze app is leuk voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is wel belangrijk dat een ouder, leerkracht of begeleider van het kind het kind de besturing van de app uitlegt. Op deze manier zullen kinderen de app sneller begrijpen en weten wat ze moeten doen. Als een kind eenmaal die uitleg heeft gehad kan het er prima zelf mee werken. De app is aantrekkelijk voor kinderen tot een jaar of 6.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Bruintje Beer

Bruintje Beer

Bruintje Beer

Meer weten...

Website 3-7 JR

Taartrovers Thuis

Taartrovers Thuis

Taartrovers Thuis

Meer weten...

Boek 3+ JR

Hoe Ida zich een hoedje schrok

Hoe Ida zich een hoedje schrok

Hoe Ida zich een hoedje schrok

Meer weten...