Productie-detail

Monster Scanner

Monster Scanner

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
22 waarderingen

Apple App Store
?0,79. Ja. Jee-w.

Beschrijving inhoud

De app "Monster Scanner" is speciaal ontwikkeld voor kinderen die niet kunnen slapen omdat ze denken dat er een monster in de kamer is. Met deze app wordt de kamer is 3 stappen zogenaamd monstervrij. Allereerst jaag je de monsters weg met een anti-monster geluid (optie 'scare off monsters'). Daarna kan je kijken of er nog monsters in de kamer zijn achter gebleven met de ‘monster scanner’. Via de camera van je telefoon zie je de kamer. Er lopen allemaal metertjes mee en als je het scherm aanraakt geeft hij aan of de kamer monstervrij is. Als laatste is er een ‘anti-monster spray’ om te zorgen dat de monsters de hele nacht wegblijven.

"Monster Scanner" is een fantasievolle app die zichzelf uitwijst en makkelijk in gebruik is. Op het beginscherm staan de 3 opties in het Engels aangegeven. De besturing werkt gemakkelijk vanwege de grote knoppen. Zo verschijnt er bij het drukken op 'scare off monsters' een machine met een grote rode knop waar je op moet klikken voor het anti-monster geluid. Ook bij de spray zit een grote rode knop die je indrukt om te sprayen.

Leeftijdsadvies

Om de app te snappen en te bedienen is het niet erg dat de tekst in het Engels staat. Je hoeft niet te kunnen lezen om de app te snappen, vanwege de illustraties die vanzelf spreken. Bovendien zal er een ouder of verzorger bij zijn die in bezit van de iPhone of iPad is. De app past goed bij kinderen vanaf 3 jaar. Zij geloven vaak nog in feeën, prinsessen, heksen en monsters. De app "Monster Scanner" sluit dus goed aan bij hun fantasie en is natuurlijk ook voor oudere kinderen 'fun' om te gebruiken.

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Toca Hair Salon Christmas

Toca Hair Salon Christmas

Toca Hair Salon Christmas

Meer weten...

App 3+ JR

Benjamin Bengel Memory

Benjamin Bengel Memory

Benjamin Bengel Memory

Meer weten...

App 3+ JR

Kinderliedjes #1

Kinderliedjes #1

Kinderliedjes #1

Meer weten...