Productie-detail

 Mini-U: Dinosaurs Pairs Matching game

Mini-U: Dinosaurs Pairs Matching game

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Speel memory met de kleurrijke dinosaurusplaatjes!

Apple App Store
€ 2,29. Ja. PopAppFactory Inc.. iPad.

Kenmerken

  • iPad
  • Tikken
  • Memoryspel
  • Dinosaurussen

Beschrijving inhoud

'Dinosaurs Pairs Matching game' is een memoryspel voor de iPad. Op de kaartjes staan plaatjes van dinosaurussen. Het doel van het spel is om steeds twee dezelfde kaartjes bij elkaar te vinden. Dit doe je door elke keer twee kaartjes te kiezen. Als het twee verschillende plaatjes zijn, draaien de kaartjes vanzelf weer om en kun je twee nieuwe kaartjes kiezen. Als je een match maakt, blijven de plaatjes van de dinosaurussen zichtbaar en kun je ook weer twee nieuwe kaartjes kiezen.

De app is eenvoudig te besturen. Je draait de kaartjes om door er met je vinger één keer op te tikken. De kaartjes zijn groot en de plaatjes hebben felle kleuren. Er is geen auditieve of schriftelijke uitleg bij het spel, maar dat is ook niet noodzakelijk. Door de eenvoudige besturing zullen kinderen al snel ontdekken hoe het spel werkt. Het spel is op drie verschillende niveaus te spelen. Er is een 'small board' van 4 bij 2 kaartjes, een 'medium board' van 6 bij 4 kaartjes en tot slot een 'big board' van 8 bij 5 kaartjes. Als je de app opent, verschijnen deze niveaus in beeld. Je kiest een niveau door er met je vinger op te tikken. De app is Engelstalig. De verschillende niveaus worden aangeduid met Engelse termen en als de speler een match maakt, wordt de naam van de dinosaurus op het plaatje in het Engels uitgesproken. Ook verschijnt dit Engelse woord dan in beeld. Als je een level helemaal uitspeelt, krijg je een applaus. Je kunt elk level eindeloos opnieuw blijven spelen. Elke keer als je een level opstart, is het spel weer anders. De app geeft ook de mogelijkheid om andere apps van dezelfde uitgever te kopen. De knop hiervoor is goed beveiligd. Bij het aantikken ervan verschijnt schriftelijk in beeld hoe je bij deze apps komt, bijvoorbeeld door met twee vingers naar links te vegen. Dit is elke keer anders.

Leeftijdsadvies

'Dinosaurs Pairs Matching game' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen van deze leeftijd begrijpen het doel van het spel en kunnen het spel bedienen. Ze hoeven maar één handeling te verrichten, namelijk het tikken op kaartjes. Ze kunnen zich lang genoeg concentreren om een level uit te spelen. De felle kleuren van de plaatjes maken het aantrekkelijk voor jonge kinderen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief

Meer weten...

Boek 3-6 JR

Wolkje

Wolkje

Wolkje

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Baby Antonio's Circus

Baby Antonio's Circus

Baby Antonio's Circus

Meer weten...