Productie-detail

Mijn eerste woordjes: de kleuren

Mijn eerste woordjes: de kleuren

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
67 waarderingen

Apple App Store
?1,59. iPad.

Beschrijving inhoud

Met de app "Mijn eerste woordjes: de kleuren" kunnen kinderen de kleuren leren schrijven. Er zijn 12 kleuren en 3 niveaus. Op elk niveau zie je een gekleurde vlek met daaronder de letters die samen de kleur vormen. Hoe moeilijker het niveau, hoe meer de letters door elkaar staan. Als je een letter aanraakt spreekt een stem hem uit. Je moet de letters in de goede volgorde zetten. Heb je het goed gedaan dan zegt de stem het woord en een zinnetje met die kleur. Bijvoorbeeld: ‘rood, zo rood als kersen’.

Op het beginscherm kun je uit de drie niveaus kiezen. Er is geen informatieknop of enige schriftelijke uitleg. De bediening gaat puur door middel van symbolen. Als je in een niveau zit kun op het pijltje rechtsboven drukken om terug naar het beginscherm te gaan. Een niveau is afgelopen als je de 12 kleuren goed hebt gespeld.

Leeftijdsadvies

De app "Mijn eerste woordjes: de kleuren" is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Op deze leeftijd beginnen kinderen met leren lezen en schrijven en daarmee sluit deze app goed aan bij hun ontwikkeling.

Jullie mening

Ook leuk

Website 6+ JR

Bamboeclub

Bamboeclub

Bamboeclub

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Tarzan

Tarzan

Tarzan

Meer weten...

Game 6+ JR

In de wolken

In de wolken

In de wolken

Meer weten...