Productie-detail

Mega Jump

Mega Jump

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Maak zoveel mogelijk sprongen door middel van het verzamelen van munten en het raken van oplaadpunten om zo hoog mogelijk te komen.

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis (Let op, wel in-app aankopen!). Ja. Get Set Games inc. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

In "Mega Jump" maak je als klein monstertje een enorme sprong. Door onderweg munten te verzamelen en oplaadpunten te raken, blijf je omhoog vliegen. Wanneer je bij de vermindering van vaart geen muntjes meer weet te raken, zal het je niet meer lukken om omhoog te komen en val je in de afgrond. Het is de bedoeling zo veel mogelijk geld te verzamelen en uiteindelijk het einde van het universum te bereiken. Onderwerg moet je wel oppassen voor andere monsters en gevaarlijke voorwerpen.

Mega Jump is gemakkelijk te besturen door de smartphone of tablet met beide handen vast te houden en te bewegen in de richting waar jij naar toe wil springen. Het raken van de muntjes vergt wel enige precisie. De app heeft geen auditieve uitleg en er komen geen woorden in beeld die belangrijk zijn om het spel te kunnen spelen. Je hoeft niet meer dan één actie per keer uit te voeren. Je kunt het spel ook tegen je vrienden spelen en je scores delen op Facebook. Door 100 munten te verzamelen krijg je 10 megapunten, hiervoor kun je extra hulpmiddelen kopen, bijvoorbeeld een schild of een magneet. Hierdoor blijf je langer in "leven" of verzamel je nog meer munten.

Leeftijdsadvies

Voor deze app is het niet nodig om meer dan één actie per keer uit te voeren. Je hoeft niet te kunnen lezen en ook zijn regels niet belangrijk in deze app. Ondanks dat de speler niet meerdere zaken hoeft te onthouden en de bediening vrij eenvoudig is maar wel precisie vraagt, is het niet gemakkelijk om een level uit te spelen. Hiervoor is veel oefening een vereiste. Mega Jump is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud.

Bijzonderheden

  • In deze App wordt je gestimuleerd om andere versies te kopen via de App store.
  • De gratis versie bevat reclame.

Gameplay

Jullie mening

Ook leuk

Boek 7+ JR

Danseressen van de Wereld

Danseressen van de Wereld

Danseressen van de Wereld

Meer weten...

App 7+ JR

Pou

Pou

Game 7+ JR

Animal Crossing: Let's go to the City

Animal Crossing: Let's go to the City

Animal Crossing: Let's go to the City

Meer weten...