Productie-detail

Me: A Kid's Diary

Me: A Kid's Diary

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Hoe ben jij een tand verloren? Hoe hebben je ouders elkaar ontmoet? Waar ben je goed in op school? Laat het weten in deze app!

Apple App Store
?2,99. Tinybop. iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod touch
  • Kleuren, vrienden, hobby's, familie
  • Nederlands gesproken

Beschrijving inhoud

Wie ben jij? De app 'Me' van Tinybop helpt je vertellen wie je bent. De app vraagt hoe oud je bent, wie je vrienden zijn, wat je lievelingskleur is, hoe een liedje over jou zou heten en nog veel meer. Antwoorden doe je soms met typen, maar vaak met tekenen, inspreken of kiezen.

Je start de app met het maken van jezelf. Dit doe je door de juiste vorm van je hoofd te kiezen, jouw haar, ogen, etc. Daarna kom je op een soort dashboard van jezelf. Er verschijnen rondjes waar je op kan klikken. Aan het tekentje kan je zien wat je kan doen als je er op klikt; bij een microfoon spreek je iets in, bij een camera maak je een foto, bij een potlood teken je en bij een vraagteken beantwoord je een vraag door te typen. De foto's kan je vaak weer leuk aankleden met stickertjes. Alle resultaten komen op je dashboard te staan en je kan ze weer zien door op het icoontje te tikken. Het gaat veel over leuke dingen, maar er wordt ook gevraagd waar je bang van wordt. Het gebiedje bang komt dan ook op jouw dahsboard te staan. Er zijn veel dingen die je kan laten weten. Na een tijdje heb je een aardig beeld van jezelf. Leuk is om dit aan anderen te laten zien. Herkennen ze jou in het dashboard?

Leeftijdsadvies

'Me' is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Door de vele acties die je kan doen vergt de app veel behendigheid. Kinderen moeten kunnen snappen wanneer ze iets moeten tekenen, typen, inspreken of wanneer ze een foto moeten maken. Tip voor juffen en meesters: gebruik de app aan het begin van het schooljaar in de klas, en laat de kinderen hun eigen dashboard presenteren. Zo leert iedereen elkaar goed kennen!

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Niko En De Vliegende Brigade

Niko En De Vliegende Brigade

Niko En De Vliegende Brigade

Meer weten...

Game 6+ JR

Red Ed uit het Spookhuis

Red Ed uit het Spookhuis

Red Ed uit het Spookhuis

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop

Meer weten...