Productie-detail

Max and the Magic Marker

Max and the Magic Marker

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Max moet het monster weer zien te vangen, help hem door slimme oplossingen te bedenken!

Apple App Store
?0,89 voor iPhone en iPod, ?2,39 voor iPad. Er is een gratis Lite versie beschikbaar. Ja. EA. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In deze app waarvan ook een Nintendo Wii is speelt Max de hoofdrol. Max heeft via de post een toverstift ontvangen. Als hij er een monster mee tekent, komt het monster tot leven. Hij tekent snel zichzelf in de tekening, om zo het monster te kunnen verslaan. In dit platformspel help je Max om het monster te verslaan, door met de toverstift van Max allerlei hulpmiddelen te tekenen.

Je bedient Max met knopjes op de iPad. De toverstift bedien je met je vinger. Door Max te laten rennen en springen (met pijltes links en rechts) kun je inkt verzamelen, met je vinger teken je allerlei dingen die Max nodig heeft: een trap, een brug, een wip, een snowboard, je kunt het zo gek niet bedenken. Je hebt creativiteit en tekenkunst nodig om de problemen op te lossen. Er zijn vaak meerdere oplossingen. Er zijn drie werelden met elk vijf levels. Binnen elk level zijn meerdere velden. Als je af gaat, begin je weer aan het begin van zo'n veld. Binnen elk veld moet je een aantal pickups verzamelen en zijn er geheimen verstopt. Het gaat erom zo veel mogelijk pickups en geheimen te verzamelen en de levels zo snel mogelijk uit te spelen. Dan krijg je de meer punten en wordt de volgende wereld geopend. De combinatie van de pijltjestoetsen en het springen op het iPadscherm vergt wel enige oefening, ze staan namelijk ver uit elkaar en is lastiger te bedienen dan bijvoorbeeld een keyboard.

Leeftijdsadvies

Het tekenen is in het begin wat lastig, maar als je het door hebt en je laat je creativiteit de vrije loop, dan ga je behoorlijk snel door de velden heen. Het spel is Engelstalig maar omdat er veel beelden worden gebruikt is het toch duidelijk wat de bedoeling is. Hierdoor is het spel geschikt vanaf ongeveer 7 jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd willen graag uitgedaagd worden steeds creatiever in het oplossen van problemen, hier sluit het spel goed op aan. Ook snappen ze regels en kunnen ze omgaan met meerdere levels en moeilijkheidsgraden.

Bijzonderheden

"Max and the Magic Marker" is ook beschikbaar op de Nintendo DS en als PC-game.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

Game 7+ JR

Run Fun

Run Fun

Run Fun

Meer weten...

Boek 7+ JR

Wereldvlaggen stickerboek

Wereldvlaggen stickerboek

Wereldvlaggen stickerboek

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Kick Buttowski

Kick Buttowski

Kick Buttowski

Meer weten...