Productie-detail

Loox

Loox

App VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Raak nooit meer iemand kwijt met behulp van de 'Loox' app.

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis. Watcher Enterprises BV. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod touch, Android 
  • Raak nooit meer iemand kwijt 
  • Eenvoudige bediening 
  • Simpele vormgeving 
  • Nederlandstalig 

Beschrijving inhoud

Wil je weten waar je kind uithangt? Of ben je op zoek naar je vriend of vriendin? Met behulp van de 'Loox' app blijf je altijd op de hoogte en raak je nooit meer iemand kwijt. Door gebruik te maken van de Loox-app zie je door middel van een gps-systeem precies waar iedereen is. Een kaart toont de exacte locatie. 

Via 'Loox' kun je, na registratie, laten zien waar je bent. Zo kun je je eigen locatie delen. Ben je bijvoorbeeld op school of bij voetbal, iedereen ziet waar je bent door op de Loox-kaart te kijken. Je kan daarnaast bijvoorbeeld vrienden koppelen aan bepaalde zones. Je ontvangt nadien een melding wanneer iemand vertrekt of aankomt. Zo weet je altijd precies waar iedereen is. Veiliger kan bijna niet. Mocht er toch een noodsituatie optreden dan kun je gebruik maken van de S.O.S-knop. Hulp zal dan snel arriveren. Via de app heb je ook de mogelijkheid om elkaar berichten te sturen. Zo blijf je gemakkelijk met elkaar in contact. 

Leeftijdsadvies

De app 'Loox' is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd worden zelfstandiger en gaan dan ook vaker zelfstandig op weg. Als ouder weet je vaak niet waar je kind precies is. Deze app kan uitkomst bieden. Daarnaast krijgen kinderen op deze leeftijd interesse in mobiele telefoons. De app is qua bediening ook geschikt voor jonge kinderen wanneer zij in het bezit zijn van een mobiele telefoon. Echter blijft het voor de ouder een afweging vanaf welke leeftijd je kinderen een mobiele telefoon geeft en waarvoor deze gebruikt dient te worden. 

Mening recensent

'Loox' is interessant voor zowel ouders als kinderen. Het geeft ouders een fijn gevoel dat ze weten waar hun kind is. De app zal dan ook veel zorgen wegnemen. Kinderen hoeven daarnaast niet constant met hun ouders te bellen aangezien ouders gemakkelijk hun kind via de app kunnen volgen. Stel dat je daarnaast je telefoon kwijtraakt, dan vinden anderen deze met behulp van de app gemakkelijk terug. Daarnaast kunnen kinderen deze app met elkaar gebruiken om te weten waar hun vrienden zijn. 

 


RoyDeze recensie is geschreven door Roy Venderbosch. Roy heeft samen met zijn broer een evenementenbureau opgericht en is werkzaam op een BSO. Hij werkt met kinderen van 4 t/m 12 jaar en gebruikt op de BSO veel mediaproducten die op Mediasmarties staan. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Winx Club - Magisch Avontuur 3D

Winx Club - Magisch Avontuur 3D

Winx Club - Magisch Avontuur 3D

Meer weten...

App 8+ JR

Topo Nederland

Topo Nederland

Topo Nederland

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Lucky Luke Go West

Lucky Luke Go West

Lucky Luke Go West

Meer weten...