Productie-detail

Loom voor kinderen - juf Jannie leer het me

Loom voor kinderen - juf Jannie leer het me

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Maak de mooiste armbanden en creaties aan de hand van deze app!

Apple App Store
?0,89. Shoto. iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod
  • Scherm aanraken
  • Loomen, ondersteuning
  • Drie moeilijkheidsniveaus
  • Voor jong en oud

Beschrijving inhoud

Een app over de rage van dit moment: Loomen. Met allerlei gekleurde elastiekjes maak je de mooiste armbanden en andere creaties. Deze app helpt je bij het uitvoeren van het proces. Wanneer de app wordt op gestart kun je kiezen uit 1, 2 of 3. Deze cijfers duiden de moeilijkheidsgraad van het te maken ontwerp aan. Als er gekozen wordt voor een hogere moeilijkheidsgraad dan zullen meer acties uitgevoerd moeten worden. Wanneer er voor de moeilijkheidsgraad gekozen is wordt er een nieuwe pagina geopend. Op deze pagina staan vier verschillende armbanden. Op de afbeelding van de armband staat wat je nog meer nodig hebt, bijvoorbeeld een vork, haaknaald, kraaltjes of loombord. Als er op een armband geklikt wordt volgt er een Youtube-filmpje. In dit filmpje wordt Nederlands gesproken zodat de armbanden en andere creaties eenvoudig nagemaakt kunnen worden.

De app is eenvoudig te besturen. Het enige wat je moet doen is met je vinger het scherm aanraken. Eerst wordt er een moeilijkheidsgraad gekozen. Daarna kies je een armband of creatie. Het Youtube filmpje wordt dan automatisch gestart. Het filmpje kan tussendoor op pauze gezet worden zodat je alle tijd hebt om de stappen te volgen. Deze app is goed voor de fijne motoriek, stimuleert de creativiteit en zorgt daarnaast voor een stukje ontspanning. Het leuke aan deze app is dat je er een gevoel van trots aan overhoudt na het maken van een armband of andere creatie. De app bevat geen reclame en kan ook zonder internetverbinding gebruikt worden. 

Leeftijdsadvies

Deze app kunnen kinderen vanaf ongeveer 3 jaar al bestuderen. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen eenvoudig armbandjes maken. De leeftijdsgrens van deze app is niet van belang, jonge kinderen maar zelfs volwassenen of ouderen zijn aan het loomen geslagen. De app kan door allerlei publiek, jong of oud, gebruikt worden.

 

MarcellaDeze recensie is geschreven door Marcella de Bruin. Marcella is leerkracht in groep 6 en 8 en geeft één keer per week gymles. Ze vindt het heerlijk om te lezen en gebruikt sommige boeken die ze recenseert voor Mediasmarties in de klas. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Trefwoorden

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Mickey Mouse Clubhuis

Mickey Mouse Clubhuis

Mickey Mouse Clubhuis

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Handy Manny

Handy Manny

Handy Manny

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Sien van Sellingen

Sien van Sellingen

Sien van Sellingen

Meer weten...