Productie-detail

Lola's Alfabet Trein

Lola's Alfabet Trein

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Lola wil wat cadeautjes naar haar vrienden brengen. Deze wonen verspreid over het hele land. Help jij haar de cadeautjes te verzamelen?

Betaald. BeiZ Ltd. iPad, Android.

Beschrijving inhoud

Pandabeertje Lola wil graag wat cadeautjes naar haar vrienden brengen. Maar ze wonen allemaal verspreid over het hele land. Aan de speler de taak om muntjes te verzamelen, hiermee cadeautjes te kopen om ze vervolgens achterin de trein te zetten.

De uitleg van de app wordt gedaan door Lola zelf, hierdoor hoeven kinderen geen schriftelijke uitleg te lezen. Er zijn 3 speelniveau's: makkelijk, normaal en moeilijk. Op deze manier worden kinderen gestimuleerd om zichzelf steeds te verbeteren en een hoger niveau te behalen. Lola stelt vragen, bijvoorbeeld: "Welke is de letter S?" door de S aan te klikken gaat de trein rijden. Bij een fout antwoord mag de speler het nog een keer proberen. Er zijn verschillende spelletjes die allemaal te maken hebben met taal. Bij een goed antwoord wordt de speler beloond met een applaus. De vormgeving van de app is kleurrijk en vriendelijk, wat kinderen aanspreekt. Daarnaast is de besturing erg eenvoudig. Er hoeft alleen geklikt en gesleept te worden.

Leeftijdsadvies

'Lola's alfabet trein' is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Op deze manier maken zij op speelse wijze kennis met letters. Zij hoeven hiervoor nog niet te kunnen lezen, omdat de uitleg via audio gaat. ... kinderen begrijpen de spellen en de besturing hiervan. De app draagt bij aan het ontwikkelen van de taalvaardigheid van kinderen waarbij ze uitgedaagd worden. Dit door het steeds moeilijker worden van het spel.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Tijl Uilenspiegel

Tijl Uilenspiegel

Tijl Uilenspiegel

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Stuart Little 2

Stuart Little 2

Stuart Little 2

Meer weten...

Boek 5+ JR

Spiegeltje Rondreis

Spiegeltje Rondreis

Spiegeltje Rondreis

Meer weten...