Productie-detail

Leer rekenen met Miniclub

Leer rekenen met Miniclub

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
6 waarderingen

Help Peter de Pelikaan vissen te vangen door rekensommen op te lossen.

Gratis . Divine ApS. Ipad, IPhone, Ipod, Android.

Beschrijving inhoud 

In de app ‘Leer rekenen met miniclub’ voer je vis aan Peter de Pelikaan. Dit doe je door rekensommen op te lossen. De sommen komen in beeld en worden hardop voorgelezen. De vissen zwemmen met een antwoord op hun buik en alleen de vis met het juiste antwoord op zijn buik mag aan Peter de Pelikaan worden gevoerd. Door de rekensommen op te lossen kun je een medaille verdienen. Er zijn drie levels waarbij de moeilijkheidsgraad oploopt. 

De app is gemakkelijk te bedienen met je vinger. In het hoofdmenu is er één knop waarop je kunt drukken om te beginnen met het spel. Vervolgens kun je kiezen welk level je gaat spelen. Het principe van de levels is steeds hetzelfde: Peter helpen met vissen vangen. Je kunt de vis met het juiste antwoord met je vinger slepen naar de bek van Peter. Kinderen kunnen oefenen met plus en min opdrachten. Een voorbeeld van een som is 1+2. De instructies worden in het Nederlands verteld. Je wordt auditief beloond zodra je een som goed hebt opgelost. In de app zit ook een link naar andere spelletjes van dezelfde maker. Voor een aantal van deze spelletjes moet je betalen. 

Leeftijdsadvies 

De app 'Leer rekenen met miniclub' is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen van zes jaar kunnen tot twintig tellen en beginnen met het leren van optellen en aftrekken. Zesjarige kinderen vinden leerzame spellen interessant. Deze app sluit daar goed bij aan. Ook de leuke en interactieve omgeving van de app spreekt hen aan. Daarnaast kunnen zij omgaan met gemakkelijk bedienbare spelletjes, hun hand-oog coördinatie is hiervoor voldoende ontwikkeld. Bovendien zijn alle opdrachten auditief ondersteund. Kinderen hoeven geen lange of moeilijke uitleg te lezen. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Nick Battle

Nick Battle

Nick Battle

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Nick Hits

Nick Hits

Nick Hits

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Madagascar 2: Escape 2 Africa

Madagascar 2: Escape 2 Africa

Madagascar 2: Escape 2 Africa

Meer weten...