Productie-detail

Learny

Learny

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Kies je eiland en ontmoet verschillende dieren en nieuwe werelden...

2,69. Sanoma.

Beschrijving inhoud

De app Learny speelt zich af in een dierenwereld met verschillende eilanden. Ieder eiland is gericht op een ander ontwikkelingsgebied, namelijk kleuren, vormen en letters. Aan het begin van het spel kan uw kind een eigen dier kiezen en zijn of haar naam invullen. Dit dier gaat dan mee naar ieder eiland, legt het spel uit en geeft de speler sterren bij het afronden van een spel.

Voor de ouders is er een speciaal dashboard gemaakt, hierop kan de ouder zien wat de vorderingen zijn van het kind per ontwikkelingsgebied en hoeveel tijd ze hebben gespeeld. In het dashboard kunnen ook meerdere gebruikers worden aangemaakt, zodat alle kinderen uit het gezin met Learny kunnen spelen. Als alle spelletjes in de app zijn gespeeld, komt er ook een bonus eiland naar voren. Op dit eiland kan memory worden gespeeld. De andere spellen blijven beschikbaar en kunnen dus herhaald worden. 

Leeftijdsadvies

Deze app is toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit komt vooral door de eenvoudige spelletjes en de uitleg die de kinderen bij elk spelletje krijgen. In ieder eiland zitten elk vijf spelletjes, de spelletjes bouwen langzaam op in moeilijkheidsgraad. De letterwereld maakt al snel de stap naar het ontdekken van de eerste letter in een woord. Dit kan moeilijker zijn voor een kind van 2 jaar en past beter bij een kind van 5 jaar. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Stuart Little 2

Stuart Little 2

Stuart Little 2

Meer weten...

App 5+ JR

Kindergebaren

Kindergebaren

Kindergebaren

Meer weten...

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...