Productie-detail

Labo Halloween Paperman

Labo Halloween Paperman

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Met deze app kan je goed in de griezelstemming komen voor Halloween.

Apple App Store
€1,99. Ja. Labo Lado Inc.. iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod touch
  • Halloween
  • Creativiteit
  • Tappen, slepen

Beschrijving inhoud

Als het weer bijna Halloween is kan je weer gaan fantaseren over gekke wezens en grappige monsters. Met 'Labo Halloween Paperman' maak jij die wezens of monsters zelf. 

In de app maak je stap voor stap jouw rare wezen. Je begint bij het hoofd en eindigt bij de armen en benen. Daarbij kan je in elke stap kiezen uit allerlei verschillende hoofden, ogen, rompen, armen, benen en accesoires. Ben je klaar? Dan kan het feest beginnen! Laat al jouw gekke figuren (je kan er meerdere maken) bewegen en dansen op Halloween-muziek. Met deze app kan je goed in de griezelstemming komen en doe je misschien wel inspiratie op voor hoe jij straks gekleed gaat tijdens Halloween. De app is voorzien van veel vrolijke kleuren en op de achtergrond draait een spannend muziekje. Extra leuk is dat je onder het 'delen'-knopje op de homepage andere creaties kunt zien. In dit menu kan je creaties van anderen downloaden (pijltje naar beneden) en jouw creaties uploaden (pijltje naar boven). Dit menu is beveiligd met een rekensom. Wanneer je een creatie van iemand anders downloadt dan like je zijn creatie. In de 'bibliotheek' (icoontje rechtsboven op de homepage) worden je eigen creaties opgeslagen en kan je ze als foto downloaden.

Leeftijdsadvies

'Labo Halloween Paperman' is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Met de app kan je veel rare figuren maken en daar kunnen kinderen van deze leeftijd hard om lachen. Aangezien de navigatie niet altijd even logisch is, zullen kinderen soms nog hulp van een oudere nodig hebben.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 4+ JR

Efteling TV: TiTaToverfeest

Efteling TV: TiTaToverfeest

Efteling TV: TiTaToverfeest

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Kikkerdril

Kikkerdril

Kikkerdril

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Heidi (tekenfilm)

Heidi (tekenfilm)

Heidi (tekenfilm)

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren