Productie-detail

KRO Kindertijd

KRO Kindertijd

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
12 waarderingen

Onderweg of waar je ook bent kun KRO Kindertijd kijken met deze app.

Gratis. KRO. iPhone, iPod Touch, iPad, Android.

Beschrijving inhoud

Met de app van KRO Kindertijd kunnen programma's van KRO Kindertijd bekeken worden. Ook is er de mogelijkheid om de afleveringen te downloaden. Hierdoor zijn ze later, zonder internetverbinding, terug te kijken. De afleveringen blijven een bepaalde tijd beschikbaar.

Nadat de app is opgestart opent het beginscherm. De indeling hiervan is erg eenvoudig. Het hoofddeel van de app bestaat uit afleveringen van diverse KRO Kindertijdprogramma's die teruggekeken kunnen worden. Wanneer een programma wordt aangeklikt is er de keuze om het programma direct te bekijken of te downloaden. Onder de video staat een korte beschrijving over de inhoud van het programma. Het beeld kan gemaximaliseerd worden om de video in volledig scherm af te spelen. Hier kan de video gepauzeerd worden, voor- en achteruit gespoeld worden en het volume kan worden aangepast. Aan het begin van elke filmpje is de leader van KRO Kindertijd te zien. De app zorgt ervoor dat het apparaat in de afspeelstand niet in slaapmodus gaat. In het beginscherm zijn naast de afleveringen de volgende onderdelen te zien: Nog meer video's, Over de vernieuwde app, KRO Kindertijd prijsvraag, KRO Kindertijd nieuwsbrief, Ontdek de wereld van Stella & Sam en Uitzendtijden KRO Kindertijd. Bij deze onderdelen wordt meestal doorverwezen naar de website van KRO Kindertijd. Ook is er een klein uitschuifbaar balkje waarbij meer informatie en nieuwtjes staan over KRO programma's. Dit gedeelte is niet voor kinderen, maar voor ouders. De programma's die hierin aan bod komen zijn niet gemaakt voor kinderen. Hierbij moet gedacht worden aan 'Boer zoekt Vrouw' of 'De Reünie'.

Leeftijdsadvies

'Kro Kindertijd' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De programma's die aan de app zijn toegevoegd zijn afkomstig van KRO Kindertijd. Deze zijn geschikt voor jonge kinderen. Ook zullen kinderen de programma's herkennen van televisie. Doordat ze de programma's terugkijken, is er de mogelijkheid om dingen te herhalen. Dit vinden kinderen van deze leeftijd erg prettig. De besturing van de app is eenvoudig. Er hoeft alleen maar met een vinger geklikt te worden. Bij de instellingen kan een optie worden aangezet waardoor de afleveringen niet gedownload of verwijderd kunnen worden. Voor het downloaden van afleveringen zijn driejarigen nog te jong. Het is dus verstandig om de programma's die uw kind wil zien als ouder te downloaden.

Jullie mening

Meer van KRO Kindertijd

TV & Film 3+ JR

KRO Kindertijd

KRO Kindertijd

KRO Kindertijd

Meer weten...

Ook leuk

App 3-6 JR

Peppa in het Pretpark

Peppa in het Pretpark

Peppa in het Pretpark

Meer weten...

App 3+ JR

Timo en het toverboek

Timo en het toverboek

Timo en het toverboek

Meer weten...

App 3+ JR

Woezel & Pip - In de Tovertuin

Woezel & Pip - In de Tovertuin

Woezel & Pip - In de Tovertuin

Meer weten...