Productie-detail

Knuffelzoo

Knuffelzoo

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Beleef een spannende ontdekkingstocht langs 21 handgetekende dieren.

Apple App Store
€ 4,49. Fox & Sheep. iPhone, iPad.

Beschrijving inhoud

In de app 'Knuffelzoo' komen 21 handgetekende dieren voor die op een leuke, creatieve manier geanimeerd zijn. Bij elk dier horen geluiden en op de achtergrond is muziek te horen. Ga op avontuur langs alle dieren en geniet van de verrassende animaties.

De achtergrondkleuren bij de dieren zijn vaak effen. Dit houdt in dat er één kleur te zien is. De tekeningen zijn gemaakt met dikke zwarte lijnen. Er is geen aandacht voor de achtergrond, waardoor de volledige focus op de tekening ligt. Om de animatie te laten bewegen moet er met een vinger over het scherm gesleept worden. Dit kan naar boven, onder, links of rechts. Ook kan er in het midden van het scherm getikt worden. Bij elk dier zijn geluiden te horen als je ergens op geklikt wordt. Om buiten de omgeving van de app te gaan moet een actie worden uitgevoerd (bijv. sleep met 2 vingers naar beneden). Dit is een beveiliging voor kinderen.

Leeftijdsadvies

Deze app is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De app is erg eenvoudig in zijn vormgeving en besturing, wat het erg overzichtelijk maakt voor jonge kinderen. Zij worden aangesproken door de felle kleuren, bewegende objecten en de geluidjes die daarbij horen. Door de dikke zwarte lijnen zijn de figuren makkelijk te herkennen. De overgangen van dier naar dier vormen een avontuurlijke tocht. Ook draagt de app bij aan het ontwikkelen van de fantasie en creativiteit van kinderen. De meeste figuren hebben een vriendelijke uitstraling. Een enkeling, zoals de haai of krokodil vinden sommige kinderen eng.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 3+ JR

Een ijsbeer in de tropen

Een ijsbeer in de tropen

Een ijsbeer in de tropen

Meer weten...

Boek 3+ JR

Waar is de Ridder?

Waar is de Ridder?

Waar is de Ridder?

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Charlie en Lola

Charlie en Lola

Charlie en Lola

Meer weten...