Productie-detail

Kiekeboe

Kiekeboe

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
14 waarderingen

Apple App Store
?0,89. WeerdMob. iPad.
: Gratis.

Beschrijving inhoud

Het concept van "Kiekeboe" is eenvoudig, door met 1 of meerdere vingers over het scherm te vegen verschijnt er een plaatje. Je moet proberen zoveel mogelijk bruin weg te krijgen. Door op het kleine oogje te tikken verschijnt het hele plaatje. De app bevat ongeveer 24 plaatjes van dagelijkse voorwerpen zoals eten, speelgoed of dieren. je kunt deze zelf selecteren onderin het scherm. het is de bedoeling dat het spel samen met de ouder wordt gespeeld omdat er geen auditieve ondersteuning is.

Je kunt als ouder proberen het steeds iets moeilijker te maken door bijvoorbeeld samen met kind eerst links wat weg te vegen en daarna weer rechts of in het midden. Zo stimuleer je het kind na te denken en wordt eventueel de woordenschat uitgebreid.

Leeftijdsadvies

Kinderen vanaf 2 jaar zullen met deze app goed overweg kunnen. De plaatjes bevatten dagelijkse voorwerpen. Door met de vinger over het scherm te bewegen wordt de fijne motoriek getraind. Door het samen met de ouder te spelen kan worden geraden wat voor plaatje er verschijnt.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 2+ JR

Barbapapa Funboek

Barbapapa Funboek

Barbapapa Funboek

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Jokie

Jokie

Boek 2+ JR

Lentekriebels

Lentekriebels

Lentekriebels

Meer weten...