Productie-detail

Kids Socks

Kids Socks

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Tellen, memory en voorwerpen matchen voor de allerkleinsten.

Google Play (Android)
Gratis, voor ?0,79 koop je de volledige versie (Kids Socks Plus).. Ja. Mimoteo. Android.

Beschrijving inhoud

De app "Kids Socks" kent 3 verschillende spelletjes: Match, Memory en Count. De laatste 2 zijn alleen beschikbaar in de betaalde versie. In Match verschijnt er een kledingstuk met een bepaald kleurenpatroon aan een waslijn. De speler sleept het matchende kledingstuk van onderaan het scherm naar de waslijn toe. Doe je het niet goed, hoor je een geluidje en trilt de smartphone.

Memory werkt precies zoals verwacht, met 8 omgekeerde kaarten die de speler bij elkaar moet zoeken. Count geeft de speler een aantal kledingstukken en een aantal getallen onderaan. Wanneer de speler op elk kledingstuk drukt, telt het spel in het Engels mee. Omdat de speler toch op het getal onderaan moet drukken voor de juiste oplossing, hoeft dit geen barrière te zijn.

In het optiemenu kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden, wat zich voornamelijk uit in meer kledingstukken om te matchen (rokjes, t-shirts, onderbroeken naast alleen sokken). Er is ook een "Baby modus", waarbij de speler alleen maar op het goede kledingstuk hoeft te drukken in plaats van te slepen. Voor een nog hogere uitdaging kan de speler ook tegen de klok spelen.

Leeftijdsadvies

Naast specifieke geluidseffecten voor een goed of fout antwoord is er geen auditieve ondersteuning. Door de simpele en intuïtieve besturing van deze app is deze op de makkelijkste moeilijkheidsgraad al geschikt voor dreumesen vanaf 2 jaar.

Bijzonderheden

De app is gratis te downloaden maar om alle drie de spellen te kunnen spelen moet je hem kopen. De app bevat ondanks dat deze gratis is, geen reclame.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 2+ JR

Peppa Big

Peppa Big

Peppa Big

Meer weten...

App 2+ JR

Peekaboo

Peekaboo

Peekaboo

Meer weten...

App 2+ JR

Dikkie Dik

Dikkie Dik

Dikkie Dik

Meer weten...