Productie-detail

Kiddie app

Kiddie app

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Voed je kind positief op met de Kiddie app door leuke voorleesverhalen en beloningsborden.

Gratis . Kiddie App BV. iPhone, iPad.

Beschrijving inhoud

Met de app Kiddie kun je als ouder bedenken op welk gebied de app handig kan zijn voor het positief opvoeden van je kind. Er kan gekozen worden uit vier categorieën: slapen, zindelijkheid, eten en lief zijn. Voor de laatste drie categorieën moet echter wel betaald worden. Tijdens het spelen van het spel wordt er een verhaal aangeboden. Er kan gekozen worden voor een auditieve ondersteuning of het verhaal kan zelf worden voorgelezen. Vervolgens kun je een leuk liedje luisteren over het onderwerp. Wanneer een kind 'goed' gedrag vertoont, door bijvoorbeeld 's avonds meteen te gaan slapen of op het potje te plassen, kan dit worden beloond door middel van een 'beloningsbord'. Het kind kan zelf een sticker uitkiezen en deze op de kaart plakken. Ook kan dit goede gedrag van het kind worden gedeeld met vrienden op Facebook. 

De app is gemakkelijk te besturen. Tijdens het verhaal kan er naar een volgend plaatje worden gegaan door op het scherm te klikken of door met de vinger te vegen. De app maakt geen gebruik van reclame waardoor alle aandacht naar het verhaal of liedje gaat. Het kunnen lezen is noodzakelijk. 

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld is de Kiddie app geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen van deze leeftijd kunnen de app samen met hun ouders spelen. De app moet door de ouder worden bestuurd, maar de inhoud draait volledig om het kind. Deze app is dan ook speciaal ontwikkeld voor ouders met kinderen vanaf 2 jaar. Zij komen in aanraking met kinderen die zindelijk moeten worden, niet meteen willen gaan slapen of niet willen eten. De app is zelfstandig te bedienen door kinderen vanaf 3 en 4 jaar, omdat zij zelfstandig op het scherm kunnen klikken. Een deel van de app is niet geschikt voor kinderen voor deze leeftijd, omdat er gerekend moet worden. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 2+ JR

Dip & Dap

Dip & Dap

Dip & Dap

Meer weten...

App 2+ JR

Titatoys Speeltuin

Titatoys Speeltuin

Titatoys Speeltuin

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Popiz

Popiz