Productie-detail

Just4Kids TV

Just4Kids TV

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
34 waarderingen

Koop en bekijk losse afleveringen van Zappelin programma's in deze app.

Apple App Store
Gratis. Het is de bedoeling om losse afleveringen a ?0,79 in de app te kopen. Just4Kids. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In deze gratis app is het de bedoeling om verschillende losse afleveringen van series te downloaden zodat je altijd een programma kunt kijken. Er is Wifi nodig om een aflevering te downloaden, is deze eenmaal gedownload, dan staat deze op de iPad en kun je afleveringen dus ook onderweg bekijken. Je hoeft dus niet elke keer opnieuw te betalen.

In het hoofdscherm kun je navigeren tussen de verschillende titels, als je op een titel tapt krijg je de verschillende afleveringen te zien. Bij elke aflevering staat een korte beschrijving van wat er in gebeurt. Tap je op een nog niet gedownload exemplaar, dan krijg je de melding of deze aflevering wilt kopen.

Van elke serie die op dit moment in de app zitten (Jungle Book, Zoostraat 64, Igam Ogam, Casper en Lisa, Rupsje Nooitgenoeg en Castle Farm) kun je 1 aflevering gratis kijken (de eerste in de lijst). De kosten voor een aflevering bedragen €0,79, als het een korte aflevering betreft (5 min) krijg je meestal 2 afleveringen voor €0,79.

Leeftijdsadvies

De app is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar omdat de meeste series die worden aangeboden geschikt zijn voor deze leeftijd. Veel programma's worden op de kinderzender Zappelin uitgezonden. Wil je als ouder niet dat er zomaar afleveringen worden gedownload, let er dan dat er altijd een wachtwoord ingevuld dient te worden. Het aanschaffen van een aflevering gaat namelijk erg gemakkelijk. Lees meer gedetailleerde informatie over de programma's door op de titels te klikken. Een kind van drie zal beginnend in staat zijn om zelf de afleveringen te kunnen bekijken.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Bruine beer in het blauwe huis

Bruine beer in het blauwe huis

Bruine beer in het blauwe huis

Meer weten...

App 3+ JR

Monster Scanner

Monster Scanner

Monster Scanner

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Special Agent Oso

Special Agent Oso

Special Agent Oso

Meer weten...