Productie-detail

Jungle Tijd - Leren klokkijken

Jungle Tijd - Leren klokkijken

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
40 waarderingen

Apple App Store
€0,79 voor iPhone en Ipod. €2,39 voor iPad. Andrew Short. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

“Jungle tijd: leren klokkijken” is een educatieve applicatie. In een junglerijke omgeving leren kinderen klok kijken. Er zijn twee verschillende activiteiten: klokkijken en de klok zetten. Als de speler schudt met de smartphone of tablet begint de klok te draaien. Als de speler stopt, staat er een tijd op de klok die geraden moet worden. Of een tijd die gezet moet worden op de klok.

Gedurende deze hele game is er auditieve ondersteuning aanwezig. Het spel wordt uitgelegd, het ingevoerde antwoord wordt herhaald en er zijn dierengeluiden te horen. Deze geluiden kunnen ook per onderdeel uitgezet worden bij de instellingen. Middenin de klok zit een dier die de speler zelf mag uitkiezen. Van een leeuw tot een panda. Er zijn vier informatieve lessen: uurwijzer, minuutwijzer, klokkijken en klok vooruit. Hier wordt in het kort uitgelegd wat een uurwijzer en een minuutwijzer is. Waar de speler op moet letten tijdens het klokkijken. En hoe de wijzers mee verplaatsen als je de klok een uur verzet. Voor spelers die nog meer willen weten, is er nog het één en ander te lezen over onder andere de zomertijd en verschillende tijdzones. Er zijn vijf moeilijkheidsniveaus. En de speler kan zelf bepalen hoe lang het spel gespeeld wordt. Het spel bedient de speler door met zijn/haar vinger op het scherm te drukken.

Leeftijdsadvies

“Jungle tijd: leren klokkijken” is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Vanaf deze leeftijd willen kinderen klokkijken en leren ze dit op school. Voor spelers, die net in groep drie zitten, is het verstandig om het eerst met ouders te oefenen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Nick Hits

Nick Hits

Nick Hits

Meer weten...

App 6+ JR

Letterlegger

Letterlegger

Letterlegger

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren