Productie-detail

Jouw Avontuur

Jouw Avontuur

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

De ridder wil een date met de prinses, maar daarvoor moet hij eerst een held worden door verschillende opdrachten te voltooien.

Apple App Store
?1,59. RumDeeDum. iPad.

Beschrijving inhoud

De ridder in dit verhaal is smoordverliefd op de prinses en wil graag een afspraak met haar. De koning vindt dit niet zomaar goed. Je moet de koning de schat brengen, pas dan geeft hij toestemming, het is hiervoor nodig om verschillende opdrachten uit te voren. Als speler bepaal je zelf welke weg je aflegt om alle opdrachten te voltooien. Zo kun je het lieveheersbeestje alleen vinden als je de knipkracht van de tovenaar heb gekregen. Die knipkracht krijg je alleen als je de tovenaar een roze koek bezorgd. Door elke keer zelf de weg te kiezen kom je bij verschillende personages uit waar je opdrachten moet vervullen.

De bediening van de app is eenvoudig, je hoeft alleen op verschillende punten in het verhaal te tappen voor extra informatie of een actie, soms moet je een voorwerp naar de goede plek slepen. Soms blijf je in cirkels rondlopen omdat je niet de goede weg kiest en ergens komt waar je al bent geweest. Zo is de duur en de loop van het verhaal anders maar bevat wel steeds dezelfde elementen. Het is niet mogelijk om als je ergens al bent geweest dit gedeelte over te slaan door direct naar een ander speelveld te gaan, je moet dan de tekst lezen.

Leeftijdsadvies

Het goed kunnen lezen is van belang voor het spelen van het spel. Er komen in de teksten veel 3-lettergepige woorden voor, beginnen veel zinnen niet op een nieuwe regel, zijn ze soms verdeeld over 4 regels en bevatten ze vaak meer dan 9 woorden per zin. Dit maakt het wat betreft leesniveau geschikt vanaf minimaal 7 jaar. De spellen zijn wel eenvoudig te spelen, maar om het spel volledig te begrijpen moet het begrijpend lezen ontwikkeld zijn, hiermee beginnen ze ook wanneer ze 7 jaar zijn.

Jullie mening

Ook leuk

App 7+ JR

Clouds & Sheep

Clouds & Sheep

Clouds & Sheep

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Mulan

Mulan

Website 7+ JR

Makii

Makii