Productie-detail

Jetpack Joyride

Jetpack Joyride

App VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
18 waarderingen

Vlieg zo ver mogelijk met je Jetpack en vervul missies terwijl je munten verzamelt.

Apple App Store
Gratis. Ja. Halfbrick Studios. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

"Jetpack Joyride" is een spel dat draait om snelheid en behendigheid. Het gaat erom dat je zoveel mogelijk meters maakt met behulp van je jetpack (een soort raket) die vast zit op de rug van Barry. Je bestuurt je mannetje door op het scherm te tikken. Wanneer je het scherm aanraakt gaat je jetpack aan, waardoor je mannetje omhoog vliegt.

Je personage Barry moet zover mogelijk zien te komen in een geheim laboratorium dat gevuld is met gouden munten. Hoe verder je mannetje komt, hoe sneller je gaat. Dit moet je doen terwijl je verschillende obstakels moet ontwijken. Deze obstakels bestaan uit zogenaamde ‘zappers’, dit zijn soort van stroomlijnen die je mannetje elektrocuteren bij aanraking. Ook heb je lasers die om de zoveel meter langskomen en van links naar rechts een straal vormen over het scherm, en als dat nog niet genoeg was zijn er ook regelmatig raketten die worden afgevuurd om de speler neer te halen. Maar het is niet alleen de hoogste highscore in meters halen waarom je dit spel elke keer weer wilt spelen. Het hoge 'speel opnieuw'-gehalte komt door het kunnen upgraden van je mannetje en het levelsysteem, je mannetje wordt een level hoger wanneer je missies voltooid. Je kan nieuw materiaal zoals jetpacks, voertuigen en kostuums kopen met de munten die je verzamelt tijdens het spel, en die je krijgt bij het vervullen van aangewezen missies.

Dus je hebt bij Jetpack Joyride eigenlijk twee doelen, het ene doel is om zover mogelijk te komen met je jetpack en het andere doel is om zoveel mogelijk munten te verzamelen om hiermee accessoires vrij te spelen.

Leeftijdsadvies

Dit spel is geschikt voor 8 jaar en ouder omdat je vaak erg snel moet reageren en behendig moet zijn. Soms komt er lichtelijk en speels geweld in voor, met een tint humor, zoals de wetenschappers die wegrennen en in de brand staan wanneer ze worden geraakt door het vuur dat uit je jetpack komt. En een kind moet geduld kunnen opbrengen wanneer hij/zij zijn personage wilt upgraden, omdat hiervoor redelijk vaak de levels opnieuw gespeeld moeten worden. Ook is het handig als je een paar simpele Engelse woorden begrijpt. Doordat het spel zeer uitgebreid is en je veel dingen kan vrijspelen blijf je spelen omdat je genoeg munten wilt halen om al deze dingen te kopen.

Jullie mening

Ook leuk

Website 8+ JR

Neopets

Neopets

Neopets

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Er was eens... de mens

Er was eens... de mens

Er was eens... de mens

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Prof. Dr. Testkees

Prof. Dr. Testkees

Prof. Dr. Testkees

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren