Productie-detail

Inkie

Inkie

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

Kleed Inkie aan en laat haar dansen.

Apple App Store
Gratis. Zwijsen. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Uitgeverij Zwijsen had al een Inkie tijschrijft voor meisjes van groep 4, 5 en 6 en nu is er een gratis Inkie app. In de app kan Inkie worden aangekleed voor de Inkie Party. Er kunnen verschillende patronen voor haar jurkje worden gekozen. Ook kunnen er schoenen, strikjes en speldjes worden gekozen. Als Inkie klaar is gaat ze dansen op haar party, hiervoor kunnen verschillende achtergronden worden gekozen zoals het park of de slaapkamer.

De app is zeer gemakkelijk in gebruik. Bij het kiezen van een patroon voor de jurk beweeg je je vinger van links naar rechts over het scherm, hierdoor verschijnt er steeds een nieuw patroon. Ditzelfde geldt voor de schoenen, versieringen en knipjes. Als Inkie er leuk uitziet druk je op 'klaar' en begint Inkie te dansen. De achtergrond kan dan weer op dezelfde manier worden gekozen (vinger van links naar rechts bewegen). Bij het starten van de app wordt er uitgelegd wat de bedoeling is, dit is kort en duidelijk. Daarna wordt er per onderdeel weer aangegeven wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld bij de schoenen wordt er gevraagd 'kies je schoenen bij m'n jurk?'. Er is een mogelijkheid om de aangeklede Inkie op te slaan. Het plaatje wordt dan opgeslagen op de filmrol van de iPhone of iPad.

Leeftijdsadvies

Het tijdschrijft Inkie is geschikt voor kinderen vanaf groep 4 maar deze app is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is gemakkelijk in gebruik en er is geen reclame in beeld zodat het kind zonder begeleiding van de ouders met de app kan spelen.

Jullie mening

Ook leuk

App 4+ JR

Hoopa City 2

Hoopa City 2

Hoopa City 2

Meer weten...

Boek 4+ JR

Max en de maximonsters

Max en de maximonsters

Max en de maximonsters

Meer weten...

Boek 4+ JR

Jip en Janneke: Sinterklaas komt!

Jip en Janneke: Sinterklaas komt!

Jip en Janneke: Sinterklaas komt!

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren