Productie-detail

Heppi naar Bed met Jop de Giraf

Heppi naar Bed met Jop de Giraf

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Voer samen met muis, aap, giraf, olifant of schaap de bekende bedtijdrituelen uit.

Apple App Store
€ 3,49. Heppi. iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod
  • Slepen, tikken 
  • Bedtijd 
  • Dieren

Beschrijving inhoud

Met de app 'Heppi naar Bed met Jop de Giraf' kan je je favoriete vriendje naar bed brengen. Samen voer je voor het slapen gaan de bekende bedtijdrituelen uit. Wie wil jij vanavond naar bed brengen? Je kunt kiezen uit muis, aap, giraf, olifant of schaap. Samen doorlopen jullie alle bedtijdrituelen: uitkleden, plassen, in bad gaan, pyjama aan doen, tanden poetsen, voorlezen en daarna lekker slapen.

De rituelen worden een voor een uitgevoerd. Zodra je een ritueel hebt volbracht kun je door naar het volgende en uiteindelijk gaat je vriendje lekker slapen. Een ritueel hoeft niet voltooid te zijn om verder te gaan, je kunt ieder moment door naar het volgende. Bovendien kunnen de rituelen herhaald worden. De app is voorzien van een vrolijk muziekje, bevat een liedje over slapen gaan en heeft audio-ondersteuning. Per ritueel wordt verteld wat het kind moet doen. Ook worden de objecten die zich in de omgeving bevinden (raam, bed, wc, wasmand, bad, etc.) benoemd wanneer ze worden aangetikt. Zodra een ritueel is voltooid klinkt er applaus.

Leeftijdsadvies

'Heppi naar Bed met Jop de Giraf' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Zij zullen de rituelen voor het slapen gaan herkennen en in staat zijn de app te bedienen door te slepen en te tikken. Door de audio-ondersteuning zullen ze bovendien begrijpen wat er van hun verwacht wordt.

Mening recensent

'Heppi naar Bed': leuk om samen met je kind te spelen en ideaal om te gebruiken als ouder-kind moment voor het slapen gaan. Zeker weten dat iedereen vervolgens happy naar bed gaat!

 


ShelleyDeze recensie is geschreven door Shelley van Dijk. Shelley is werkzaam als online marketeer, maar haar passie voor jeugdmedia is ontstaan tijdens haar studies. Ze schrijft het liefst over (jeugd)literatuur. Daarnaast blogt ze over films, series en televisieprogramma's. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

Website 3+ JR

Barbapapa

Barbapapa

Barbapapa

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Waybuloo

Waybuloo

Waybuloo

Meer weten...

Boek 3+ JR

Tuinpatat

Tuinpatat

Tuinpatat

Meer weten...