Productie-detail

Hello Color Pencil

Hello Color Pencil

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Kleur de kleurplaten in met verschillende kleuren viltstiften.

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis. Ja. Raysoft Co. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

De Hello Color Pencil app is onderdeel van de Hello Drawings serie van Raysoft Co. In deze serie bestaan ook de Hello Crayons app en de Hello Chalk app. Met de Hello Color Pencil app kunnen er tekeningen worden gemaakt en kleurplaten worden ingekleurd. Het concept lijkt op het computerprogramma Paint en is net zo simpel in gebruik.

Na het openen van het spel kan je meteen aan de slag. Er kan gekozen worden tussen vetkrijt, stiften en verf, daarnaast kan er met een gum gecorrigeerd worden. Overigens is daar ook een undo-knop voor. Onder het kopje 'new' kan er gekozen worden voor een bepaalde kleur achtergrond en verschillende kleurplaten om in te kleuren. Het aantal beschikbare kleurplaten kan in de shop worden uitgebreid door middel van een bijdrage, tevens kunnen hier meer kleuren krijt, stiften en verf gekocht worden.

In principe is de app makkelijk in gebruik, om te kleuren hoef je alleen maar met je vinger over het scherm te bewegen. Om netjes te kleuren is er echter wel meer vaardigheid en oefening vereist. Doordat je vinger over het scherm beweegt kun je niet altijd zien wat het resultaat is van je handelingen.

Leeftijdsadvies

De functies van de app staan allemaal in het Engels uitgelegd maar omdat de handelingen vrij simpel zijn is kennis van de Engelse taal niet vereist om te kleuren. Wanneer je een tekening wilt openen of je gemaakte tekening opslaan is deze talenkennis in eerst instantie wel vereist. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen deze app wel gebruiken, maar omdat er vrij simpel aankopen gedaan kunnen worden in de app is er wel ouderbegeleiding bij nodig. Vanaf 6 jaar kan een kind zelfstandig de app gebruiken.

Jullie mening

Meer van Raysoft Co.

App 6+ JR

Hello Crayons

Hello Crayons

Hello Crayons

Meer weten...

App 6+ JR

Hello Chalk

Hello Chalk

Hello Chalk

Meer weten...

Ook leuk

App 6+ JR

Letterlegger

Letterlegger

Letterlegger

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

De Indiaan

De Indiaan

De Indiaan

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Genji

Genji

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren