Productie-detail

Helden van de Stad Toys

Helden van de Stad Toys

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
13 waarderingen

Leef mee met de snelle autootjes van Helden van de Stad, bouw een spoorlijn, los de puzzle op en speel memory!

Apple App Store
Gratis . Ruta Ett. iPhone, iPad, Android.

Beschrijving inhoud

De 'Helden van de Stad' app is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. Snelle autootjes spelen de hoofdrol in deze serie en beleven allemaal avonturen in de stad. Er is een betaalde versie en een gratis versie van de app. De gratis app bestaat uit drie spellen, deze worden niet ondersteund met een uitleg. Met het eerste spel kun je puzzelen. Sleep de puzzelstukjes naar de juiste plek. Als dit lukt word je beloond met sterren. Er zijn 10 verschillende puzzels te maken. In het tweede spel is het de bedoeling dat je de trein over het spoor naar het eindpunt laat rijden. Dit doe je door verschillende delen van het spoor goed aan te leggen. Het veld wordt daarbij steeds moeilijker als je een level afrondt. Het derde spel is een memory spel met de verschillende helden van de stad. De memory wordt ook steeds moeilijker als je een level haalt.

De app is vrolijk vormgeven met de figuren uit het programma en het kleur gebruik. In de gratis app zijn twee filmpjes te bekijken, waaronder een volledige aflevering van het programma. Het is mogelijk om een uitgebreide versie van de app te kopen, waarbij je met spelletjes en filmpjes kunt spelen en bekijken. 

Leetijdsadvies

De app 'Helden van de Stad' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Doordat de spelletjes niet uitgelegd worden is het handig als ouders de eerste keer even meekijken en eventueel helpen. Daarna kunnen kinderen zelf hun weg vinden. Oudere kinderen zullen ook plezier aan deze app beleven en de wat moeilijkere spelletjes goed kunnen spelen.

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Suus & Luuk: Sinterklaas

Suus & Luuk: Sinterklaas

Suus & Luuk: Sinterklaas

Meer weten...

Boek 3+ JR

Noa Tovervijver

Noa Tovervijver

Noa Tovervijver

Meer weten...

Website 3+ JR

Bobo

Bobo