Productie-detail

Halloween City

Halloween City

App VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Bouw je eigen monsterwereld en strijd tegen andere monsters in deze spannende app.

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis (Let op, wel in-app aankopen!). Ja. Zia U. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod touch, Android
  • Tappen, slepen
  • Halloween
  • Spelletjes, strategie
  • Levels

Beschrijving inhoud

Gek op monsters en wil je het liefst zelf eentje zijn? Speel dan 'Halloween City'! Met deze app bouw jij je eigen Halloween-stad vol met monsters. Laat de monsters tegen elkaar battelen en verdien geld. Hiermee kan je verder bouwen aan je monsterstad en maak jij je eigen monster walhalla.

'Halloween City' is opgebouwd volgens het Sims-principe. Je maakt je eigen leefwereld en moet de monsters voeden en acties ondernemen om geld te verdienen. Als je de app opent wordt je door de eerste stappen heen geleid. Ook als er een nieuwe optie beschikbaar is wordt je geholpen aan de hand van pijlen die laten zien waar je op moet tikken. Er wordt veel gebruik gemaakt van kleur en de bewegende monsters zijn leuk weer gegeven. Wel kan de stad wat onoverzichtelijk worden, maar dat hangt ook van je eigen bouwkunsten af. De spookachtige vormgeving brengt in ieder geval een echte Halloween-sfeer. De app is gratis maar bevat wel in-app aankopen waarmee je fictief geld kan kopen om je monsterstad mee uit te breiden. Ook kan je met de battles geld verdienen, maar zonder de in-app aankopen kom je niet heel ver. In hogere levels zijn nog veel meer andere leuke monsters en 'habitats' beschikbaar. Zonder de in-app aankopen mis je die. De app is in het Engels en via een menuutje links boven kan je het volume van het achtergrondmuziekje en de geluidseffecten aanpassen. Ook kan je de app aan je Facebook - en Google+ account verbinden, maar dit hoeft niet.

Leeftijdsadvies

Deze spelletjes-app is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. De schriftelijke instructie in het Engels. Voor jongere kinderen is dit nog te moeilijk. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen goed omgaan met de hoeveelheid spelonderdelen. Er zijn veel opties, zowel in het aantal spullen dat je kan kopen als tijdens de battles. Het duurt even voordat je door hebt hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn, maar dan raak je sowieso verslaafd!

Mening recensent

Met de app 'Halloween City' kom je eind oktober zeker in de Halloween-sferen. Als je kind van monsters houdt en het leuk vindt om zijn eigen wereld te creëren dan is deze app zeker aan te raden.

 

Deze recensie is geschreven door de redactie van Mediasmarties. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Summer in Transylvania

Summer in Transylvania

Summer in Transylvania

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

X-Factor

X-Factor

X-Factor

Meer weten...

Boek 9+ JR

Thea Sisters - Muizinnig Doeboek

Thea Sisters - Muizinnig Doeboek

Thea Sisters - Muizinnig Doeboek

Meer weten...