Productie-detail

Hair Do Design - Girls Game

Hair Do Design - Girls Game

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Maak de mooiste kapsels met deze Hair Do Design app!

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis. Ja. GameiMax. Android, iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmerken

  • iPad, iPhone, iPod touch Android
  • Uiterlijk
  • Haren
  • Tappen, vegen

Beschrijving inhoud

In de app 'Hair Do Design' kun je haren wassen en föhnen. Ook kun je een mooie vlecht in het haar maken, er knipjes in doen, of zelfs het haar verven. Er zijn vier verschillende meiden waar je mee aan de slag kunt.

De app heef drie verschillende onderdelen: spa, make over en hair style. Bij het onderdeel 'spa' kun je het haar wassen, föhnen en er hairspray of parfum in doen. In het onderdeel 'make over' kun je ook weer het haar verzorgen, maar ook dingen als wenkbrauwen epileren, gezichtsmaskers op doen en pukkeltjes verbergen. Al deze dingen kun je doen door bijvoorbeeld de föhn naar het haar te slepen. Er zijn hierbij geen regels, je kunt doen wat je wilt. In het onderdeel 'hairstyle' kun je kiezen uit vier verschillende kapsels. Er verschijnen pijlen die aangeven hoe je met je vinger over het scherm moet vegen om bijvoorbeeld een vlecht te maken. Ook kun je bij dit onderdeel het haar verven en allerlei accessoires toevoegen. De app bevat veel felle kleuren en zodra je de app opent, klinkt er vrolijke muziek. Dit is indien nodig ook uit te schakelen. De app is Engelstalig. Af en toe wordt er een compliment gemaakt als ‘awesome’ en ‘looks cute!’ De app heeft geen instructie, maar dat is ook niet nodig om er mee aan de slag te kunnen gaan. Het spel wijst zich vanzelf. Er verschijnt regelmatig reclame in beeld, deze reclame is weg te klikken. Als je klaar bent met een kapsel, kun je hier een foto van maken. Deze foto’s kun je online delen.

Leeftijdsadvies

'Hair Do Design' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, vanwege de eenvoudige besturing van de app. De knoppen waar op getikt moet worden zijn groot genoeg. Het slepen vraagt wat meer motorische vaardigheden, waar een kind van 3 jaar zeker over beschikt. Ook de felle kleuren en vrolijke muziek maken deze app geschikt voor jonge kinderen.

 


DesiDeze recensie is geschreven door Desi Kamp. Desi werkt als leerkracht op een basisschool en leest graag boeken. Haar voorkeur gaat uit naar romantische verhalen en detectives en de boeken van Madeleine Wickham. Ook gaat ze graag naar de bioscoop. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Jop gaat slapen

Jop gaat slapen

Jop gaat slapen

Meer weten...

Boek 3+ JR

Er ligt een krokodil onder mijn bed!

Er ligt een krokodil onder mijn bed!

Er ligt een krokodil onder mijn bed!

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Troetelbeertjes - De reis naar Grapjesland

Troetelbeertjes - De reis naar Grapjesland

Troetelbeertjes - De reis naar Grapjesland

Meer weten...