Productie-detail

GoTopo

GoTopo

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Oefen je topografische kennis met de app 'Go topo'.

?1,79. Freelensing. iPhone, iPad, iPod touch.

Beschrijving inhoud

Met de leerzame app 'Go Topo' kunnen kinderen hun topografische kennis oefenen. Spelers kunnen ervoor kiezen om tegen Facebookvrienden te strijden of zelfstandig te oefenen. Voordat het spel begint, kan de gebruiker kiezen uit kaarten van verschillende landen, continenten of de hele wereld. Lezen is voor deze app noodzakelijk. De vraagstelling luidt meestal als volgt: "Waar ligt Amsterdam? Klik de juiste stad aan." Nadat je deze stad hebt aangeklikt, krijg je nog wat extra informatie in maximaal drie korte zinnen. 

De gebruiker kan van tevoren bepalen hoeveel vragen hij of zij per beurt wil beantwoorden en beslissen of er tegen de klok gespeeld wordt. De app is goed en simpel te besturen. Om de juiste locatie aan te wijzen, hoeft de gebruiker enkel op de kaart de juiste plek aan te klikken. Wanneer de speler de juiste locatie heeft aangeklikt, wordt er op de achtergrond een warm applaus afgespeeld. Bij een fout antwoord wordt direct de juiste locatie aangewezen. De app maakt veel gebruik van reclame en spoort je aan om een betaalde versie te kopen waarbij geen reclame wordt getoond. 

Leeftijdsadvies

De app 'Go topo' is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd hebben veel aan deze app, omdat zij op school in aanraking komen met topgrafie. Kinderen uit groep 6 zullen in eerste instantie alleen de kaarten van Nederland kunnen spelen. De app is qua bediening al te spelen voor kinderen vanaf 3 en 4 jaar, dit komt omdat er tijdens het spel alleen geklikt hoeft te worden.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 7+ JR

Danseressen van de Wereld

Danseressen van de Wereld

Danseressen van de Wereld

Meer weten...

Game 7+ JR

Pet Party

Pet Party

Pet Party

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Kung Fu Panda (serie)

Kung Fu Panda (serie)

Kung Fu Panda (serie)

Meer weten...