Productie-detail

Gold Miner

Gold Miner

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
9 waarderingen

Apple App Store
Gratis. Voor ?0,79 kun je reclame in de app uitschakelen. Ja. Classic Games. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

Het spel "Gold Miner" is een gratis online spel, ook kan het als app gratis worden gedownload. Het doel van het spel is om binnen een minuut een bepaald bedrag bij elkaar te verzamelen door met een grijparm goud, diamanten en andere voorwerpen te pakken. Als het bedrag binnen de tijd is opgehaald mag je door naar het volgende level. Na elk level krijg je de kans om hulpmiddelen te kopen in de vorm van dynamiet om stenen op te blazen of diamantpoets om de diamanten meer waarde te geven.

De bediening is erg makkelijk. Bij het internetspel wordt de grijparm losgelaten door op het pijltje naar beneden te drukken en kunnen dynamietstaven worden gegooid met het pijltje naar boven. Bij de app hoef je alleen maar het scherm aan te raken om de grijparm los te laten en op de dynamietstaven te drukken om deze in te schakelen. De game is Engelstalig, maar als het spel één keer is gespeeld is het wel duidelijk. Jonge kinderen kunnen de eerste keer dus het best geholpen worden, daarna kunnen ze het meeste zelf. Er zijn bij beide versies van het spel wel constant reclame-boodschappen waarop geklikt kan worden.

Leeftijdsadvies

Het spel is het meest geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf deze leeftijd kunnen ze omgaan met spellen die langer duren en de regels die het spel heeft. Je hebt strategisch/ruimtelijk inzicht nodig om ver in het spel te komen. Ook moet je besef hebben van de waarde van objecten, kunnen inschatten of je voldoende geld binnen haalt met de hoeveel tijd je nog hebt. Ook voor oudere kinderen bevat deze game dus nog voldoende uitdaging.

Bijzonderheden

  • De app is gratis te downloaden. Er zijn ook betaalde versies, die hebben minder reclame, deze kosten €0,79.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Ice Age 5: Collision Course

Ice Age 5: Collision Course

Ice Age 5: Collision Course

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Green-kids

Green-kids

Green-kids

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille

Meer weten...