Productie-detail

Gluddle

Gluddle

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Stuiter er op los met de app Gluddle.

Apple App Store en Google Play (Android)
Gratis, betaalde versie €0,99. Ja. Creative Heroes. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Beschrijving inhoud

De app 'Gluddle' is een spelletje waarbij je met stuiterballen (gluddles) andere ballen (supervisions) weg probeert te spelen. Het spel heeft een woestijnachtige achtergrond waarop de felgekleurde stuiterballen goed opvallen. De supervisions zijn wit van kleur, die langzaam ronddraaien. Door op het juiste moment op het scherm te tikken en te vegen, wordt de gluddle in een bepaalde richting gelanceerd. Als je goed mikt valt de Supervision naar beneden en is het level gehaald. 

Het spel werkt enigszins verslavend omdat je steeds het volgende level wilt halen. Het geluid van de game is een herhalend melodietje. De stuiterballen maken een "oi"-geluid, dat best grappig is. In de gratis versie kunnen 20 levels uit worden gespeeld. Daarna kan tegen betaling aan de andere 96 levels begonnen worden. De bediening van het spel is zowel voor de smartphone, als op een tablet hetzelfde.

Leeftijdsadvies

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Jongere kinderen (3 tot 6 jaar) zullen eerst uitleg van hun ouders nodig hebben, omdat de speluitleg in het Engels is. Daarna wijst het spel zich vanzelf, want de bediending is zeer eenvoudig.

Trefwoorden

Jullie mening

Ook leuk

App 7+ JR

Paper Toss 2.0

Paper Toss 2.0

Paper Toss 2.0

Meer weten...

Game 7+ JR

Wii Party

Wii Party

Wii Party

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Avatar: De Legende Van Aang

Avatar: De Legende Van Aang

Avatar: De Legende Van Aang

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren