Productie-detail

Fun Balloon

Fun Balloon

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Knal zoveel mogelijk ballonnen kapot en leer zo ook een paar Engelse woordjes.

Apple App Store
Gratis. Ja. Sean Schulte. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In Fun Balloon is het de bedoeling om zoveel mogelijk ballonnen te laten knappen en dat zo snel mogelijk te doen. Steeds meer ballonnen komen omhoog in je scherm: Ze hoeven echt niet allemaal kapot, maar als je niet continu ‘popt’, tikken de secondes weg en ben je binnen no-time af. Het oefenen van je reactievermogen en snelheid kun je in deze app dus goed trainen.

Als je het geluid in de app aanzet, kun je er ook nog iets anders van leren. Na het poppen van de ballon vertelt een stem je –in het Engels- welke kleur de ballon was. Zo kun je, net als bij bijvoorbeeld Dora the Explorer, alvast wat Engelse woordjes leren. Ook kunnen kinderen zelf een spelelement toevoegen door bijvoorbeeld alleen rode ballonnen te laten knappen, of zoveel mogelijk ballonnen in tien seconden kapot te tikken.

De app Fun Balloon is bijzonder makkelijk te besturen. Het enige wat je moet doen om de ballonnen te laten knappen is op het scherm tikken. Een uitgebreide motoriek is niet noodzakelijk.

Leeftijdsadvies

De Fun Balloon-app is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Deze kinderen vinden felle kleuren (die in de app voorkomen) en ballonnen leuk, vooral als zij ze kapot kunnen maken. In deze leeftijdscategorie zit er echter nog geen educatief aspect in de app. Vanaf een jaar of drie kunnen de kinderen, eventueel met hulp van een volwassene, dit aspect wel toevoegen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zelf allerlei spelregeltjes toevoegen aan het spel, en ook de Engelse benamingen van kleuren leren.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 2+ JR

de tuin van nijntje

de tuin van nijntje

de tuin van nijntje

Meer weten...

Boek 2+ JR

Wat is het mooi donker

Wat is het mooi donker

Wat is het mooi donker

Meer weten...

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren