Productie-detail

Fruit Ninja

Fruit Ninja

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
41 waarderingen

Apple App Store en Google Play (Android)
€0,79 voor iPhone en iPod, €2,39 voor iPad. €0,89 voor Android, €2,14 voor Android tablet. Er is een gratis Lite versie voor alle platforms beschikbaar.. Ja. Halfbrick Studios. iPhone, iPod, iPad & Android.

Beschrijving inhoud

Het doel van Fruit Ninja is simpel. Er worden fruitstukken in de lucht geworpen, en voordat deze weer beneden zijn, moet de speler het door midden gehakt hebben. Het is de kunst om de bommen, die ook in de lucht worden gegooid, niet te raken. Dan is het spelletje afgelopen. Ook als je 3 fruitstukken hebt gemist, is het spelletje afgelopen. Dit is de klassieke vorm van Fruit Ninja. Er zijn nog twee andere varianten (Zen mode en Arcade mode) die in hetzelfde spel zitten. In deze modes wordt gebruik gemaakt van een teller (1,5 minuut) en extra functies. Bijvoorbeeld als je een speciale ijsbanaan snijdt, blijven de fruitstukken extra lang in de lucht zweven. De visuele effecten zien er echt uit, de fruitsappen spatten op tegen de muur. Wanneer je een bepaald aantal punten of soort slice hebt gehaald kun je andere fruitmessen of achtergronden vrij spelen.

De besturing van Fruit Ninja gebeurt met je vinger. De besturing is erg gemakkelijk, omdat het maar één element bevat. Meer punten worden behaald wanneer je in een lange slice meerdere fruitsoorten doormidden hakt. Dit vergt soms inzicht omdat je soms beter kunt wachten. De woorden die in het spel voorkomen, zijn Engels geschreven. Fruit Ninja wordt niet eerst uitgelegd. Er staat wel een hele korte uitleg onder een knop in het spel. Tijdens het spel wordt er muziek met effect-geluiden afgespeeld (die je uit kunt zetten).

Leeftijdsadvies

Fruit Ninja is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Op deze leeftijd is de multi-player functie interessant. Het is fijn als de ouder het eerste spelletje meehelpt. Hierna kan het kind zelf het spel spelen. Eerst kan het kind zelf elk fruitstuk doormidden hakken, daarna zal het beter worden door meer tegelijk te doen.

Bijzonderheden

  • Advertenties: In het spel komen regelmatig advertenties voor. Een aantal hiervan zijn niet weg te klikken omdat ze een klein deel ven het speelscherm innemen. Sommige advertenties zijn links en zitten verborgen onder een knop in het spel. Er is wel altijd een mogelijkheid terug te keren naar het spel. Als je de betaalde versie van Fruit Ninja download, zijn er geen advertenties.
  • Multi-player: Fruit Ninja heeft op de tablet de mogelijkheid tot multi-player. Dan wordt het scherm in tweeën gedeeld en kan er op beide delen een speler het spel spelen. Ook op de mobiele telefoon kun je Fruit Ninja aan Facebook koppelen en je vrienden uitdagen. Er is ook een mogelijkheid om de highscore’s van de hele wereld te zien.

Trailer (iPad)

Jullie mening

Ook leuk

App 6+ JR

De avonturen van Peter Pan

De avonturen van Peter Pan

De avonturen van Peter Pan

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Het Mysterie van...

Het Mysterie van...

Het Mysterie van...

Meer weten...

App 6+ JR

Maan Roos Vis

Maan Roos Vis

Maan Roos Vis

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren