Productie-detail

Flappy Bird

Flappy Bird

App VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Help Flappy Bird om veilig door de lucht te vliegen door, al tikkend op het scherm, te voorkomen dat hij een van de buizen raakt.

Gratis. Ja. .Gears Studios. iPad, iPhone, iPod touch, Android.

Beschrijving inhoud

De app ‘Flappy Bird’ is een spel dat gespeeld kan worden op smartphones met touchscreen en tablets. Door op het scherm te tikken vliegt het vogeltje door de lucht. Wanneer je afwisselend sneller of langzamer achter elkaar het scherm aanraakt, kun je variëren in de hoogte waarop het vogeltje vliegt. Het doel is om hem zoveel mogelijk buizen te laten passeren die van onderen en vanboven uit de grond komen.

Flappy Bird heeft een oplopende moeilijkheidsgraad. Hoe meer buizen je weet te passeren hoe moeilijker het wordt. Wanneer je 10 buizen hebt gepasseerd verdien je een bronzen medaille, bij 20 buizen een zilveren en bij 30 buizen een gouden. Het spel vereist veel concentratie en een goede oog-handcoördinatie van de speler. Doordat je de kans krijgt om steeds opnieuw een poging te wagen en je score daardoor te verbeteren kan het spel een verslavend effect hebben.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit de app ‘Flappy Bird’ aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 7 jaar. Kinderen van deze leeftijd hebben een wat grotere spanningsboog, een beter spelinzicht en voldoende behendigheid om het spel tot een goed einde te kunnen brengen. Ondanks dat zal het spel van kinderen veel geduld eisen. Maar zoals het spreekwoord zegt: oefening baart kunst.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Chi Rho

Chi Rho

Chi Rho

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Anastasia

Anastasia

Anastasia

Meer weten...