Productie-detail

Fancy Nancy Dress Up

Fancy Nancy Dress Up

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
6 waarderingen

Kleed Nancy aan zoals je zelf wilt, voeg stickers toe of verander de achtergrond naar eigen smaak. Maak vervolgens je eigen verhaal.

Apple App Store
?0,79. Ja. Harper Collins Publisher. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

In de app "Fancy Nancy Dress Up" kun je het schattige, modebewuste meisje Nancy aankleden. Door op haar kledingkast te tikken, kun je kiezen uit jasjes, schoenen, haarbanden, sjaals, hoeden en nog meer accessoires. Je kan zien hoe het haar staat door items te verslepen. Als het niet mooi is, sleep je het zo weer weg. Je kunt ook de omgeving van Nancy mooi maken door een achtergrond of foto te kiezen. Ook zijn er stickers die je via het stempel-icoontje kan toevoegen. Bijvoorbeeld een beertje, vlinder of paraplu. Er is nog een knop om een 'random' outfit te creëren. De computer kiest wat Nancy draagt en je ziet dat ze elke keer heel anders uitziet. Met de 'undo' knop kun je wissen wat je net gedaan hebt (aangegeven met een blauw pijltje dat terugwijst). 

De app is muzikaal ondersteund en het muziekje kan worden uitgezet. De app is volledig engelstalig. Ook Nancy praat Engels en zegt bijvoorbeeld 'open my dresser' bij het openen van de kledingkast. Ook geeft ze complimentjes en legt ze uit welke betekenissen woorden als elegant, soiree en ensemble hebben. Dit zijn zogenaamde 'fancy' woorden, legt Nancy uit. Ze praat tegen de gebruiker, wat het een stuk interactiever maakt. Naast het aankleden van Nancy, kun je in My Fancy Fashion Story je eigen verhaal vormgeven. Er zijn vijf paginas met een kort verhaaltje, waarbij de afbeelding nog ontbreekt. Die kun je toevoegen met je eigen gestylde Fancy Nancy. Je kunt van pagina naar pagina bladeren, en Nancy leest voor.

Leeftijdsadvies

Deze app is geschikt voor kinderen vanaf 3 à 4 jaar. De besturing van de app werkt simpel, de gebruiker hoeft alleen maar op een jurkje te klikken en dan heeft Nancy het al aan. Als je het weer wilt verwijderen moet je het wegslepen, wat iets meer motoriek vereist. Hoewel alles Engelstalig is, staat dit het gebruikt van de app niet in de weg. Aan Nancy's opgewekte stem kun je horen dat ze positief is en een complimentje maakt. Wel zou een ouder/verzorger in de Fancy Fashion Story kunnen vertalen wat Nancy voorleest. Het is vooral een app om je creativiteit op mode-gebied de vrije loop te laten gaan. Je kunt haar de gekste outfits geven. De app bevat veel details, dit past beter bij een oudere leeftijd.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 4+ JR

Het Grote Boek van Elmer

Het Grote Boek van Elmer

Het Grote Boek van Elmer

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Ibbeltje

Ibbeltje

Ibbeltje

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Kikkerdril

Kikkerdril

Kikkerdril

Meer weten...