Productie-detail

EliasPAINTS

EliasPAINTS

App VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
69 waarderingen

Apple App Store
?1,59. Elias Smiles LLC. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

De app "EliasPAINTS" is een app met meer dan 150 kleurplaten. Je kunt de kleurplaten in de app inkleuren en daarbij kiezen uit veel opties zoals kleur, soort en dikte van de kwast en hoe je wilt kleuren (opvullen, kleuren, sketchen). De kleurplaten zijn in 4 thema’s verdeeld: dieren, ABC, nummers en vervoersmiddelen.

De bediening van de app is simpel. Links staat een icoontje van een boek. Als je hier op klikt, kan je een keuze maken uit de verschillende kleurplaten. Druk op de illustratie die je wilt en hij verschijnt in het scherm. Onderaan staan alle kleuren en kies vervolgens je kleur. Dan is een balkje met 3 soorten kleurmogelijkheden. Rechtsboven staat een papieren vliegtuigje. Als je daar op drukt dan kan je kiezen om de kleurplaat op Facebook te zetten, op te slaan, te mailen, uit te printen of te kopiëren.

Leeftijdsadvies

De app is leuk en leerzaam voor kinderen vanaf 2 jaar. Zij hebben hulp nodig bij het kiezen van de kleurplaat of de verschillende opties, maar zullen plezier hebben met het inkleuren van de kleurplaten. Het delen van de kleurplaat op community websites is meer geschikt voor ouders.

Jullie mening

Ook leuk

App 2+ JR

Jop zoekt dezelfde: Kerstkado

Jop zoekt dezelfde: Kerstkado

Jop zoekt dezelfde: Kerstkado

Meer weten...

TV & Film 2+ JR

Kijk Mij Nou!

Kijk Mij Nou!

Kijk Mij Nou!

Meer weten...

App 2-6 JR

NPO Zappelin

NPO Zappelin

NPO Zappelin

Meer weten...