Productie-detail

Efteling Kids Radio

Efteling Kids Radio

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Luister naar sprookjesboom liedjes, musical hits én de hits van nu met de Efteling Kids radio.

Google Play (Android) en Apple App Store
Gratis. Efteling B.V.. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Kenmerken

  • iPhone, iPad, iPod, Android 
  • Tappen
  • Radio
  • Diverse liedjes
  • Nederlandstalig en Engelstalig

Beschrijving inhoud

Met de app 'Efteling Kids Radio' kan je naar de Efteling Kids Radio luisteren vanaf een Android- of Apple-device. Hier worden allerlei liedjes afgespeeld voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Zo worden liedjes uit de Efteling afgespeeld zoals de sprookjesboomliedjes en musicalhits uit de hele wereld, maar ook de hits van nu. Er komen zowel nummers in het Nederlands als in het Engels voorbij. De app is eenvoudig te bedienen door de grote aan/uit knop, waarmee de radio direct start.

Naast het luisteren naar muziek kan je via de app een berichtje inspreken en versturen. Zo kan je bijvoorbeeld de groetjes aan iemand doen. Dit is vervolgens op de radio te horen. Ook kan je zelf een liedje aanvragen of meedoen met de wekelijkse prijsvraag. Deze prijsvraag komt langs in het woensdagmiddagprogramma van Rachel Traets en Ralf Mackenbach (bekend van het Junior Eurovisiesongfestival) waar ze ook hun top 3-liedjes laten horen, bellen met een goede bekende en jouw vragen beantwoorden.

Leeftijdsadvies

De 'Efteling Kids Radio'-app is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, hoewel jongere kinderen ook gerust mee kunnen luisteren naar bijvoorbeeld de liedjes van de sprookjesboom. Voor kinderen richting 10 jaar zullen sommige liedjes wat kinderachtig zijn, maar de afwisseling is wel erg leuk voor bijvoorbeeld een gezin met kinderen van verschillende leeftijden. Het is handig om als ouder mee te kijken, omdat een kind een bericht kan inspreken en mee kan doen aan prijsvragen en dergelijken, waarbij hij of zij zijn naam, leeftijd, plaats, e-mailadres en bericht moet intypen.

Mening recensent

'Efteling Kids Radio' is een handige radio-app, speciaal voor kinderen van verschillende leeftijden. Zij kunnen overal waar ze willen radio luisteren. Ook is het leuk dat je heel gemakkelijk een eigen spraakberichtje kan insturen, wat je daarna ook nog eens op de radio hoort!

 

 


JantineDeze recensie is geschreven door Jantine te Molder. Jantine werkt als Instructional Designer bij Saxion binnen het programma ICT & Onderwijs. Ze kijkt graag naar misdaadseries en is hobbyfotografe. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 4+ JR

De Slodderwolven draaien door

De Slodderwolven draaien door

De Slodderwolven draaien door

Meer weten...

TV & Film 4-6 JR

Dropje

Dropje

Dropje

Meer weten...

Game 4+ JR

Robbie Konijn - Sprankelsterren in nood!

Robbie Konijn - Sprankelsterren in nood!

Robbie Konijn - Sprankelsterren in nood!

Meer weten...