Productie-detail

Een dag in het circus

Een dag in het circus

App VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
19 waarderingen

Apple App Store
?2,39 voor iPhone en iPad. Er is een gratis Lite versie beschikbaar. Wombi. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

De app “Een dag in het circus” is een collectie aan kleine minigames verwoven in een verhaal. Er zijn vijf verschillende optredens en bij elk optreden krijg je bij binnenkomst een opdracht. Als je deze uitdaging oplost krijg je een verhaal over de act, bijvoorbeeld de leeuwen of de clowns. De stem die verhaal vertelt praat niet echt langzaam en slist. Daarna zijn er elk drie minigames te spelen, zichtbaar met een rond symbooltje. Tik je hierop dan start de minigame.

De minigames variëren van het oplossen van een puzzel, memory of een balanceerspel. Andere opties zijn muziek maken (trommelen en fluit spelen), jongleren of vlekjes op een hond maken. De mogelijkheden van de iPad worden benut, voor het balanceren en jongleren moet je namelijk de iPad heen en weer bewegen. De activiteiten duren over het algemeen niet langer dan drie minuten. Wil je niet meer verder spelen, dan druk op de pijl linksonderin. Om naar een nieuwe of vorige act te gaan, druk je op de pijl links- of rechtsonder.

Leeftijdsadvies

De app “Een dag in het circus” bevat verschillende minigames van verschillende niveaus, van heel simpel (trommelen) tot best moeilijk (een puzzel). Het verhaal dat voorgelezen wordt en illustraties geven de indurk van een prentenboek. Kinderen vanaf drie jaar zullen qua motoriek en inzicht al wel in staat zijn de games te spelen al zullen sommige dus nog best moeilijk zijn.

Bijzonderheden

Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Piet Piraat

Piet Piraat

Piet Piraat

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Winnie de Poeh

Winnie de Poeh

Winnie de Poeh

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Wonder Team

Wonder Team

Wonder Team

Meer weten...