Productie-detail

Easy Stop Motion Studio

Easy Stop Motion Studio

App VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Maak je eigen animatiefilm met deze app.

€4,49. Edoki Academy. iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmeren

  • iPhone, iPad, iPod touch
  • Animatiefilm maken
  • Vormen, kleuren, geluiden

Beschrijving inhoud

In Easy Stop Motion Studio leren kinderen zelf animeren. Door middel van allerhande vormen, kleuren en sjablonen creëer je je eigen film. De app start met een instructie hoe je te werk kunt gaan. Beeld voor beeld maak en bewerk je je eigen film met bijvoorbeeld bewegende vierkantjes die achter een cirkel springen of een griezelig monster dat ballen in de lucht houdt. De gebruiker bepaalt het niveau. Ook qua geluid zijn er diverse mogelijkheden. Van zelf pianomuziekjes maken tot geluiden inspreken.

Easy Stop Motion Studio is een leuke en leerzame app. Vanuit een beginnerniveau leren kinderen stap voor stap animeren. Door elementaire vormen te combineren maken ze steeds een nieuwe creatie. Elke keer krijgt de gebruiker een instructie mee: kopiëren, verkleinen of vergroten. Zo bouw je langzaam vaardigheden op en wordt de leergierigheid geprikkeld. Jammer is wel dat deze versie alleen kerst-/winterachtergronden bevat. Een beetje bevreemdend als je er in de zomer mee aan de slag gaat.

Leeftijdsadvies

Easy Stop Motion Studio is een echte aanrader voor creatieve kinderen. Het is verbluffend hoe snel ze het animeren dankzij de heldere, visuele instructies oppakken. De leeftijd is van 6 tot 8  jaar, maar kinderen van 10 jaar of ouder zullen hier ook nog veel plezier aan beleven. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

De Pinguïns van Madagascar - Kerst met de Pinguïns

De Pinguïns van Madagascar - Kerst met de Pinguïns

De Pinguïns van Madagascar - Kerst met de Pinguïns

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

RIO

RIO

TV & Film 6+ JR

Pokémon

Pokémon

Pokémon

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren