Productie-detail

Drop the Chicken

Drop the Chicken

App VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Zorg ervoor dat Chuck the Chicken in Drop the Chicken in zijn nestje valt en laat hem tijdens deze val alle vliegjes opeten.

Apple App Store
?0,79. Sharp Creative Agency. iPhone, iPod & iPad.

Beschrijving inhoud

Help Chuck the Chicken in zijn nestje te vallen. Neem hiervoor alle tijd die je nodig hebt, er is geen tijdslimiet. Verplaats plankjes, lopende banden, springplanken etc. en zorg ervoor dat Chuck veilig in zijn nestje neerkomt. Voorkom hierbij dat Chuck bommen en andere gevaarlijke voorwerpen raakt maar zorg er intussen wel voor dat Chuck alle vliegjes opeet. Kom zo in nieuwe levels en werelden terecht en ervaar dat het spel steeds moeilijker wordt.

In de app wordt aan het begin van het te spelen spelletje kort uitgelegd wat de bedoeling is. De instructies zijn in het Engels geschreven. Het is wel handig om het doel van het spel te begrijpen, vervolgens kunnen ook de andere spelletjes gespeeld worden. Door met je vinger over het scherm te glijden, kun je voorwerpen verplaatsen. Door op de rode hendel te klikken laat je Chuck naar beneden vallen. Het is in dit vaardigheidsspel belangrijk om van te voren goed na te denken over je acties. Hoe plaats je de plankjes waar Chuck tegenaan valt? En waar de trampoline? Belangrijk is het om hier de tijd voor te nemen. Naarmate je vordert, wordt het spel steeds wat moeilijker.

Leeftijdsadvies

'Drop the Chicken' is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar oud. Regels zijn erg belangrijk in dit spel en er moet goed en soms ook lang over acties nagedacht worden. Het bevat veel strategie. Het spel bevat ook verborgen functies en bonuslevels.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

X-Factor

X-Factor

X-Factor

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

SpangaS op Survival

SpangaS op Survival

SpangaS op Survival

Meer weten...

Game 9+ JR

Efteling - Raveleijn

Efteling - Raveleijn

Efteling - Raveleijn

Meer weten...