Productie-detail

Draw Something

Draw Something

App VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
7 waarderingen

Verzamel met een ander zo veel mogelijk punten door woorden goed te tekenen en te raden.

Gratis of €2,75. Omgpop. iOs (Apple iPhone), Android, Windows Phone.

Beschrijving inhoud

Draw Something wordt gespeeld met twee personen. Je speelt samen en probeert steeds meer munten te verdienen. Je speelt dus niet tegen elkaar. Een iemand kiest een woord en tekent dit. De ander probeert te raden wat er is getekend. Daarna wisselen de rollen om. Hoe moeilijker het woord, hoe meer munten je kan verdienen. Op die manier probeer je samen zo veel mogelijk munten binnen te halen.

De besturing van de app is vrij simpel. De speler maakt keuzes door op het scherm te tikken. Wanneer er getekend moet worden, kiest de speler de dikte en de kleur van de lijn. Daarna sleept de speler zijn vinger over het scherm om lijnen te tekenen. Hiervoor is wel enige precisie nodig. Het spel is vrij simpel omdat de speler maar één actie uit hoeft te voeren. Draw Something is een sociale app omdat er moet worden samengewerkt. Ook is de app creatief uitdagend voor kinderen.

Leeftijdsadvies

De kiesbare woorden zijn gerangschikt op moeilijkheid. Sommige woorden zullen voor jonge spelers te moeilijk zijn. Omdat er altijd de mogelijkheid is om een makkelijk woord te kiezen, is het spel echter ook geschikt voor jonge spelers. Ook zitten er geen woorden tussen die ongeschikt zijn voor jonge spelers. In de gratis versie zit wel reclame, maar die kan weggeklikt worden. Voor een versie zonder reclame moet betaald worden. Omdat er wel enige precisie en woordenkennis nodig is, is het leeftijdsadvies:

Vanaf 8 jaar

Kosten

Er is zowel een gratis versie beschikbaar, als een betaalde versie. De gratis versie heeft wel reclame. De betaalde versie heeft geen reclame en kost €2,75.

Jullie mening

Ook leuk

App 8+ JR

Sketch Nation Studio

Sketch Nation Studio

Sketch Nation Studio

Meer weten...

Game 8+ JR

Kurio Smart

Kurio Smart

Kurio Smart

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Yoko

Yoko

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren