Productie-detail

Dr. Panda's Kermis

Dr. Panda's Kermis

App VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Ga mee naar de kermis, en speel met diverse kermisattracties!

Google Play (Android) en Apple App Store
?2,99. Dr. Panda Ltd. iPhone, iPad, iPod touch, Android.

Kernmerken

  • iPhone, iPad, iPod touch, Android
  • Kermis, attracties
  • Eenvoudige besturing
  • 5 dierenpersonages

Beschrijving inhoud

Er zijn al een aantal succesvolle Dr. Panda-apps met elke een ander thema. Nu is er ook een app met als thema de kermis. Wanneer je deze app opent kom je gelijk in een kermisomgeving. Je ziet diverse attracties en snackcorners. Deze zijn allemaal te besturen. Zo kunnen de kinderen zelf weten hoe hard het reuzenrad draait, kunnen ze blikken gooien of bijvoorbeeld een bakje popcorn samenstellen. Daarnaast zijn er ook nog eens talloze geheimen verstopt!

'Dr. Panda's Kermis' is qua besturing vrij gemakkelijk te hanteren: tappen, vegen en slepen. Dit is per activiteit verschillend. Een minpuntje aan de app is dat het geen geen auditieve of visuele ondersteuning bevat. Dit valt echter door de gemakkelijke besturing en de prachtige 3D-omgeving niet op. De app bevat geen reclames of advertenties en ook geen aankoopmogelijkheden.

Leeftijdsadvies

Kinderen vanaf ongeveer 5 jaar kunnen deze app zelfstandig spelen. Omdat de besturing van de app vrij gemakkelijk is en ze al enig begrip hebben van een kermis. Jongere kinderen hebben gezien hun belevingswereld nog weinig affiniteit met de kermis, al zouden ze deze app wel met wat hulp kunnen spelen.

Mening recensent

Ik was al bekend met de apps van Dr. Panda. Zelf vind ik deze app wat minder goed. De opdrachten zijn vrij eenvoudig en er zit een laag leerrendement in. Bij de app 'Dr. Panda’s Supermarkt' leren de kinderen spelenderwijs groente en fruitsoorten, geld rekenen, boodschappenlijstjes afwerken. In deze app is zoiets niet opgenomen, het is meer gericht op plezier.

 


MarcellaDeze recensie is geschreven door Marcella de Bruin. Marcella is leerkracht in groep 6 en 8 en geeft één keer per week gymles. Ze vindt het heerlijk om te lezen en gebruikt sommige boeken die ze recenseert voor Mediasmarties in de klas. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 5+ JR

Letters leren is een eitje!

Letters leren is een eitje!

Letters leren is een eitje!

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Sinterklaas en de Pepernoten Chaos

Sinterklaas en de Pepernoten Chaos

Sinterklaas en de Pepernoten Chaos

Meer weten...

TV & Film 5+ JR

Tom Duimpje & Duimelijntje

Tom Duimpje & Duimelijntje

Tom Duimpje & Duimelijntje

Meer weten...