Productie-detail

Dr. Panda Snoepfabriek

Dr. Panda Snoepfabriek

App VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Ook zo dol op snoep? Dan vind je het vast leuk om je eigen snoepjes te maken! Leef je uit met de bonbons, winegums en kauwgomballen.

Apple App Store
?2,99. Dr. Panda Ltd. iPhone, iPad, iPod touch.

Kenmerken

  • iPad, iPhone, iPod touch
  • Dr. Panda
  • Snoepjes maken
  • Creativiteit, motoriek

Beschrijving inhoud

Hou jij ook zo van snoep? Eet er niet te veel! Maar ermee spelen kan natuurlijk geen kwaad. Met de Snoepfabriek app van Dr. Panda versier jij bonbons, maak je winegums en flipper je met kauwgomballen.

In het startscherm zie je een fleurig snoepfabriekterrein. Je kan tikken op drie verschillende fabrieksgebouwen. In elk gebouw kan je iets anders doen. Ben je klaar met het snoepgoed en ligt alles op de band? Laat dan Dr. Panda en zijn vriendjes van jouw snoep genieten! Dit doe je door ze te voeren. Let ook even op het effect dat de snoepjes op hen hebben. Het is niet altijd gelijk duidelijk wat je in de app moet doen, maar na wat tikken en swipen kom je er snel genoeg achter en weet je wat je nou eigenlijk ziet (o, zijn het kauwgomballen in een flipperkast!). Spelen met deze app is daarom goed voor het ontwikkelen van het visueel inzicht en zeker ook voor de motorische vaardigheden. De app reageert zo snel dat je tijdens het versieren van de bonbons al snel knoeit, maar dat is gelijk ook erg grappig. In het startscherm vind je een knop voor het oudermenu. Hierin kunnen ouders zich registreren voor de nieuwsbrief van Dr. Panda, de Facebookpagina liken en promoties en geluiden aan en uit zetten.

Leeftijdsadvies

'Dr. Panda Snoepfabriek' is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen jonger dan deze leeftijd zullen de bedoeling van de app niet snappen en zien vooral heel veel gekleurde voorwerpen die kunnen bewegen. Vanaf 4 jaar is de motoriek van kinderen zodanig ontwikkeld dat ze de app in ieder geval goed kunnen bedienen. Daarnaast oefenen ze hun logisch inzicht. Kinderen van een paar jaar ouder zullen pas echt goed snappen wat ze zien en wat ze aan het doen zijn.

Mening recensent

'Dr. Panda Snoepfabriek' is een vrolijke app. Als je eenmaal snapt wat de bedoeling is is het zelfs verslavend. En zeker ook niet ongevaarlijk, want je krijgt er zin van in snoep! Aan de andere kant biedt het een goed alternatief voor lekkernijen in je mond stoppen...

Dr. Panda Snoepfabriek

 

 

  

 

 

  

Deze recensie is geschreven door de redactie van Mediasmarties.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 4+ JR

Gompelemikkie!

Gompelemikkie!

Gompelemikkie!

Meer weten...

Website 4+ JR

Dotje

Dotje

Boek 4+ JR

Monsterboek

Monsterboek

Monsterboek

Meer weten...